Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Z ostatniej chwili, 1000+ na drugą o następną żonę obiecuje PZPR-pis |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Z ostatniej chwili, 1000+ na drugą o następną żonę obiecuje PZPR-pis |
Piszesz bzdety. Jak możesz znać przyszłych właścicieli kociąt skoro szukasz ich przez internet. Jak można planować bezmyślne rozmnażanie zwierząt? Jest dwudziesty pierwszy wiek, ludzie myślcie głową a nie dolnymi częściami ciała!
|
|
[url=http://4lomza.pl/index.php? wiad=30570]link
|
|
Cześć, może ktoś z Was wie, gdzie można dostać w Łomży taki krem: http://www.swistak.co.uk/produkt/37/4717.html? Byłam w Stokrotce i Kauflndzie i kilku mniejszych sklepach i nie ma.. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Pochodź po takich małych, śmiesznych sklepikach, tzw. (przydupczasach) w nich często można znaleźć lepszy asortyment niż w stokrotce czy kauflandzie.
|
|
Dziś kupowałam w Lidlu. 2,5m za 15,99
|
|
ja nie moge publicznie zadnych danych podawac. wczoraj dzwonilam to powiedziala co chciala i odlozyla sluchawke nawet dowidzenia nie powidziala. dzisiaj zadzwonilam drugi raz z innego numeru ale nie wiedzialam ze dzwonie do tej samej baby. i tez odlozyla sluchawke jak jej powiedzialam ze za duzo chce za jeden pokuj. ja za 3 pokoje tyle place. a szukam czegos mniejszego i tanszego. a pisze to bo chce ostrzec i tez dziwie sie ze ktos kto szuka lokatora do wynajecia jest dla niego taki nieprzyjemny. po pierwsze nie znajdzie zadnego frajera za taka kase a po drugie z takim nastawieniem bedzie jeszcze ciezej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |