Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poseł Siarkowska: tryb wprowadzania obostrzeń narusza Konstytucję |
Poszukaj byl temat ze ktos dojezdza
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poseł Siarkowska: tryb wprowadzania obostrzeń narusza Konstytucję |
Najlepszy podkład to nivea beauty lift jak spróbujesz już żadnego nie kupisz problem, że trudno go zdobyć kolor Amber 060. Kosztuje 20 zł oryginalny z Anglii. Kupiłam z firmy ambras a wcześniej z allegro.
|
|
A czy mozna ubezpieczyc takie mieszkanie z wielkiej plyty,u nas w Lomzy jest duzo takich blokow,moj brat ma takie mieszkanie z plyty i chce sie wyzbyc nawet za 1000zlm2 i nie ma chetnych.
|
|
a czy nie większą satysfakcję sprawiłoby Ci przygarnięcie któregoś bezdomnego pieska, szlajającego sie po ulicy? mnóstwo teraz takich, nie maja ciepłego schronienia, pokarmu ani wody. One są teraz w najgorszej sytuacji, koty sobie jeszcze jakoś radzą prześlizgując się do ciepłych piwnic. Temperatury coraz niższe, myślę że warto sie nad tym zastanowić. Sama jednego kundelka przygarnęłam :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
W zamian rozdadzą namioty i spiwory:):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
To osoba prywata czy pracuje w salonie? Znacie dokładny adres?
|
|
Normalnie rece opadaja jak wpm pisze zo trzeba by bylo pol Polski rozwalic a ciekawe gdzie ludzie z rodzinami by mieszkali jak tak to tylko trzeba by bylo wojne szkopom wywolac za bazprawne zdemolowanie ojczyzny mysle ze kazdy by poszedl walczyc jak by mial stac sie bezdomnym przez takich bandytow i kryminalistow ale to tylko propaganda wpm
|
|
Witam ja kupiłam okulary na allegro. Para kosztowała nie całe 150 zł Fajne efekty, oglądanie filmu w 3d raz na jakiś czas nie szkodzi niczemu...a zresztą co w tych czasach nic nie jest zdrowe...
|
|
Witam! Czy ktoś się orientuje gdzie w Łomży można kupić Girlandę ( Łańcuch jak ze sztucznej choinki ) do ozdobienia kominka. Za odp. z góry dziękuje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |