Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
„Prawdziwy sukces pochodzi od Boga”. Świadectwo wiary filipińskiej mistrzyni olimpijskiej |
Jak PS3 32GB za 1400zł z samym kontrolerem to tanio to... Brak mi słów. Ja pamiętam jak kupiłem X360 Elite 120GB Jasper, z kontrolerem i 2 grami w zestawie (Halo3 i Fable2) W sierpniu 2009 przez internet z 2-letnią gwarancją W sieci RTV-AGD za 859-PLN z kurierem do domu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: „Prawdziwy sukces pochodzi od Boga”. Świadectwo wiary filipińskiej mistrzyni olimpijskiej |
takze polecam schronisko rudy błazen z druhem
|
|
Re: „Prawdziwy sukces pochodzi od Boga”. Świadectwo wiary filipińskiej mistrzyni olimpijskiej |
Dalej pisz te bezsensowne odpowiedzi,bo dzięki temu ten wątek wciąż będzie znajdował się na początku strony. rudy błazen z druhem
|
|
no to teraz się dopiero zaczną kontrole w jego firmie... za to że podał tego bandytę do CBA, niedługo zawita do niego kontrola zus, us, gus, pup, um, cba, cbś, itd, aż w końcu zniszczą człowieka. No chyba jest twardy i też ma układy...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |