Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trybunał Konstytucyjny wejdzie do gry w sprawie lex TVN? |
ja dostalam sms ze od 04.12.2012 wylącza wszystkie kanaly. Ale wyszukałam sobie kolo 30. Teraz wyszukiwalam mam juz tvn nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trybunał Konstytucyjny wejdzie do gry w sprawie lex TVN? |
Jak istniało targowisko na dworcu to u ruskich w tych namiotach kupiłem ładny, skórzany i niedrogi portfel, który mam już od dłuższego czasu i nie ma nawet jednego śladu uszkodzenia.
|
|
W lidlu bedą ale po 130 zl urbi et orbi !
|
|
Dzięki wielkie za odpowiedzi :)
|
|
Moja żona pracuje w budżetówce ale o takiej pensji jak zamieściłeś może tylko pomarzyć. Więc ktoś mija się z prawdą i to grubo. A podobno zarabia średnio. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Ale to pisali o żłóbku 1.5 do3 lat bodajże. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Kryzysowy market 5 zł.
|
|
|
A najgorsze z tego wszystkiego jest to, że pieniądze, które dostają te nieroby w urzędach idą z kieszeni podatników, którzy zarabiają uczciwie i odprowadzają podatki do państwa. Toż to jest rozbój w biały dzień. Te cholerne nieroby żerują na NAS. Zwykłych szarakach, jak każdy tak będzie siedział to nic nie zdziałamy, trzeba połączyć siły i wziąć tych idiotów za dupę bo inaczej nasze dzieci i wnuki, będą żyć w nędzy większej niż w krajach 3go świata. Kto jest za mną? Kto jest za tym aby obalić reżim panujący w tym kraju i postawić kraj na nogi? Kto jest za tym, żeby przelać krew winnych biedy w tym kraju i przejąć władzę? Wzywam was, zwykłych ludzi do mobilizacji w podziemiu, czasy okradania podatników wkrótce się skończą. 100 urzędasów za 1 podatnika.
|
|
Łomża się wyludnia, a bezrobotnych jest więcej niż rok temu.
|
|
A w łomży jest i będzie :) Bo musi ktoś pod ratuszem stać . Fotki z fotoradarów wyjmować . Fotoradaru pilnować kiedy jest ustawiony w kącie :) Tyle mają roboty że hoho , niejeden by żylaków na du.p.i.e od tego dostał:) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
?
|
|
heh to powodzenia ;) Ja jednak liczę na "pokojowe" rozwiązanie tego układu przestępczego zwanego "układem okrągłostołowym". Wolał bym żeby Polacy w końcu zmądrzeli i już w jednomandatowych okręgach wyborczych, postawili na właściwych kandydatów.
|
|
jeżeli interesuje ciebie Owczarek Niemiecki to napisz na e-mail podroz1@o2.pl
|
|
http://www.firmy.net/tlumaczenia-przysiegle/antoszewicz-wojtaszek-danuta-tlumacz-przysiegly-jezyka-francuskiego-i-wloskiego,9CTHP.html
|
|
Dokładnie ;) W Czarnocinie w Poezji smaków czy jak to się nie nazywa 280 zł ;). Płaci się więcej, bo jedyna taka noc w roku to się cenią :)
|
|
Pewnie przyszedł popływać a ty od razu alarm podnosisz. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |