Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zmarł antyszczepionkowiec na COVID. |
A jak ktoś tylko na podpis to o której musi wstać po numerek..?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zmarł antyszczepionkowiec na COVID. |
Jeśli jesteś pewna, że piesek ma być pod opieką maksymalnie miesiąc odezwij się na mail.
|
|
Też poszukuje ofert sylwestrowych ;) Jak narazie znalazłam: W Jędrusiowej zagrodzie, gdzie ma być zespół Imperial 5 ciepłych dań, 0,5 na parę 360 zł para; Kryształowy Dwór zespół NEXUS z wodzirejem 400 złotych para; Motel Zacisze 5 dań ciepłych, DJ 280 zł para; hotel Belfort 300 zł para; Concordia 400 zł para; Słyszałam również, że w Amirze w Miastkowie 330 zł. „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Witam. Oferuję świeczniki wykonane metodą decoupage na kieliszku do wina. Jeżeli nadal jesteś zainteresowana mogę przesalać zdjęcia na emalia. Pozdrawiam
|
|
jaka to rasa psa? jest jakas gwarancja ze kolezanka znow nie zmieni zdania co do terminu powrotu?
|
|
Na allegro http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=kubek+canon
|
|
Witam. Znacie może jakiś dobry salon kosmetyczny, SPA w Łomży, gdzie można kupić [konkretnie to na prezent] jakiś karnet czy coś w tym stylu na masaż relaksujący ? nie chodzi mi o jakieś nastawianie, przestawianie kręgosłupa, tylko o rozluźnienie, relaks. Ważne też, żeby ie był drogi, bo z kasą krucho ;D Szukałam na necie, ale znalazłam jedynie 2, ale ceny mają za wysokie niestety ;/. Czekam na propozycje, dzięki z góry za pomoc. Pozdro.
|
|
: ktoś00 a znam osoby takie!!!!!!!! tak samo ja!! oddam mieszkanie pod opieke gdy wyjezdzam! i tu nie chodzi o kase ale o OPIEKE!~~~~~~ rudy błazen z druhem
|
|
ŻNAM PRZYPADEK OD 1900 ROKU - DROGA MA BYC I JEST!!!!!!!! rudy błazen z druhem
|
|
ja dostałam taki prezent :-) - ANAMED - ul. Jatkowa
|
|
Rzepicha ja nie myślę o opiece na czas wyjazdu gdzieś tam???? Ludzie szukając mieszkania do wynajęcia nie chcą wynajmować na pół roku czy rok ( nie piszę w tym momencie o studentach czy uczniach) lecz na dłużej. No, przepraszam nie wiem też o jakim okresie wyjazdu piszesz? A swoją drogą dobrze Rzepicha, że są jeszcze tacy ludzie jak Ty- bezinteresowni-. Oby takich więcej...
|
|
darma: o właśnie o takie coś mi chodzi, a orientujesz się w sprawie ceny ? Bo znalazłam jakąś ich stronę, ale nie chce mi się otworzyć.
|
|
608 144 144 nowy salon Kazanska - polecam .
|
|
Kulki można kupić w Janeczce na starym rynku tylko są drogie, tańsze mają na długiej w tym małym sklepiku papierniczym a także przy starym dworcu w kiosku co kiedyś były znicze
|
|
za ile? urbi et orbi !
|
|
Witam Dowiedzialem sie ostatnio ze vectra wprowadzila nowe kanaly analogowe w zwyklym pakiecie za 5.50, znajomi na poludniu Lomzy zrobili aktualizacje, czyli ponowne wyszukiwanie i gra gitara, bo maja okolo 40 nowych kanalow. Ja natomiast na Polowej jeszcze tego nie mam. Czy to jest wina Vectry ze nie zdazyla jeszcze czegos tam zmienic czy moze wina ustawien na moim TV?? prosze o pomoc, z gory dzieks.
|
|
Gdzie w Łomży mogę kupić fajny funkcjonalny portfel skórzany w przystępnej cenie
|
|
Nigdzie.. Szukałam i obeszłam wiele sklepów. Fajne są na Farnej w Ochniku tylko cena nie przystepna.. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
to jest POLSKA......................
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |