Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gigantyczny sukces PiSdowskiej dyplomacji. USA, Niemcy, Rosja dogadali się ponad PiSlandią. |
łomża to Polska D, bo już nawet nie B ale udają, że są cwani... jak dawniej żydzi tak teraz oni (potomkowie) same markety otwierają, galerie handlowe itp a głupi łomżyniacy siedzą u szkopów i euro wysyłaja swoim nałożnicom, które puszczają się na prawo i lewo... żal patrzec jak lomżynianki paznokcie kleją i oglądają się za coraz młodszymi...a oni za nimi:dobry sponsor nie jest zły... Nie wszyscy tacy sa ale takich pudernic i żigolaków nie brakuje... schodzicie na psy jak wasze krawężniki...ha,ha,ha a teraz piszcie co chcecie i tak mam was ...w ogóle was nie mam...kto by was chciał mieć w tak zacnym miejscu... zaścianek to za dobra nazwa dla Łomży... zresztą...słów szkoda... WOLNOŚĆ KOCHAM I ROZUMIEM, WOLNOŚCI ODDAĆ NIE UMIE!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gigantyczny sukces PiSdowskiej dyplomacji. USA, Niemcy, Rosja dogadali się ponad PiSlandią. |
Treść jest ukryta
|
|
Re: Gigantyczny sukces PiSdowskiej dyplomacji. USA, Niemcy, Rosja dogadali się ponad PiSlandią. |
Treść jest ukryta
|
|
Co Ci Basiek, Łomża i łomżyniacy zrobili, że plujesz tak kwasem? Zazdrość Cię żre, że kto mądrzejszy to spie***lił za granicę i trzepie tam kokosy, czy po prostu, któraś z tych łomżyńskich "nałożnic" jak to napisałeś. Wpuściła Cię w kanał?
|
|
U zlotnika obok hotelu Polonez,blizej ronda.
|
|
Witam ! szukam psa rasy York, ma ktoś może jakieś namiary na hodowlę czy osobą prywatną która aktualnie posiada szczeniaki? pozdrawiam Daniel
|
|
kiedy to było?? ja widać młody jestem bo nie pamiętam :D
|
|
Witam. Ogladal ktoś film Mroczne Cienie / Dark Shadows z tego roku.? Pytam bo nie wiem czy warto ogladac czy nie :) Jak ktoś ogladał proszę o jakas ocene tego filmu.
|
|
Masakra ***** ***
|
|
br1 ile chcesz za tego dragona ? wiem co to za radio auu jak to sie mowi piekna rzecz..
|
|
Warto kupić tam książki o historii Łomży. Zawsze można się czegoś dowiedzieć:) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Tak zwane "czerwoniaki" zaczęły kursować w połowie 1969 roku. Osiedle "Południe" wtedy nie istniało. Łomża w tym miejscu kończyła się na obecnej ulicy Zawadzkiej, która była wtedy piaszczystą dróżką prowadzącą do wysypiska śmieci nazywanego przez lokalne dzieci "kapelą". Pomiędzy Al. Legionów, ul. Sikorskiego, Szosą Zambrowską rosły buraki i piękne łany zbóż. Nie było nawet jednego bloku mieszkalnego !! Biedronek było równie dużo jak dziś. Siadały z reguły na liściach kartofli rosnących na tym terenie.
|
|
No widzisz, chcesz mieć to zrobione szybko, tanio i solidnie? napisz mi na maila, przyjadę, obejrzę, zdiagnozuję, i zrobię.
|
|
Wejdz w ogloszenia 'rozne' tam ktos poszukuje owego psa
|
|
a taki wojskowy?co to siedzi i duje w koszarach za lewą kasę.toć oni nic nie robią.jakby oni nie poszli wszyscy do pracy przez tydzień nikt by tego nie zauważył.ale dadzą im za to wcześniej odpocząć.potem zajmią miejsce młodym pracownikom i będą dalej się obijać na emeryturze. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
To nie są policyjne nakazy. Naj[ierw dowiedz się kto w Polsce stanowi to prawo, a potem zastanów się czy dobrze kierujesz swoje żale. Zakazane jest także bicie po mordzie, kradzież, gwałty i inne takie. Czy też powiesz że Cię zmuszają do tego by nie kraść zakazem?
|
|
Autor: wolny niewolnik (---.113.introlan.pl) Data: 03-12-12 12:12 no właśnie nad tym ryzykiem.skoro mi karzą pod karą mandatu.ryzykuję SWOIM życiem,zdrowiem(jako kierowca) powinno to wystarczyć,a jeszcze mandat? Bo w razie wypadku jak będziesz sam - dla ciebie pół biedy, ale gdy będzie drugi uczestnik i przypadkiem tobie się nie uda to wiesz co drugiemu pozostanie? Wyrzuty sumienia do konca życia. Nie bądż egoistą za kółkiem człowieku. Swoim, swoje, swój. Gó....o prawda. Ktoś wymyślił pasy nie dlatego, że miał kaprys, ale żeby zminimalizować skutki wypadków. I żebyś łepetyną nie walnął w szybę, gdy ci ktoś przyadkiem w tyłek na nowym skrzyżowaniu wjedzie.
|
|
ul. Kazańska, na przeciwko szpitala.czynny pewnie do 18.00
|
|
Dzięki wielkie za radę!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |