Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Samorządowe \"burdele\" pełowców. |
Ja tam po użyciu wyrzucam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Samorządowe \\\"burdele\\\" pełowców. |
POTRZEBA ...ZGŁOŚ SIĘ DO MNIE JEŚLI TOBIE POTRZEBA KASY
|
|
hej, zastanawiam się ile może kosztować przeróbka planu domu jednorodzinnego. no i kogo polecacie?
|
|
wolny niewolnik jak nie chcesz zapinac pasów to ich k..wa nie zapinaj w czt masz problem w 100zl i 4 pkt? Przepisy sa jasne ze ty i twoi pasazerowie macie zapinac pasy a wola twoja tu nie ma nic do gadania. malo wiesz o wypadkach drogowych dlatego piszesz takie glupoty porozmawiaj z ludzmi z psp lub rd . temat jez bezsensu uzalanie sie nad tym czemu jest tak a nie inaczej
|
|
drzewko jest w środku kwiaciarni i ledwie juz zipie - widziałem rudy błazen z druhem
|
|
jak skończyła sie historia? hehehehe
|
|
wielka tragedia...
|
|
ByleJaki-To Ty chyba nie potrafisz czytać, spójrz na ten link jeszcze raz i przeczytaj ale tak z 10 razy, może zrozumiesz co tam jest napisane, że koleś kupił to tam i tam, a w tym i tym sklepie można to dostać.
|
|
Moze ktos wie o sklepie z duzymi rozm iarami kurtek najlepiej skory oczywiscie nie w Lomzy chodzi o Bialystok Ostroleke tu nie ma takiej opcji tylko 4X i to jakies oszukane chodzi o6XX L jakis koszmar co miasto
|
|
Pasy zapina się dla Siebie Nie dla Policji. Tak samo jak z np kaskiem to samo rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |