sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Powrót króla złodziei.

no tak w miarę nawet to wychodzi :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Powrót króla złodziei.

a wczoraj w nocy było bardzo ślisko!!!

Kto przy wyprzedzaniu jedzie 50km ? wiadomo że dużo więcej tym bardziej na takiej trasie a dziś było ślisko w nocy nawet śnieg padał za miastem a dużo osób jeździ jeszcze na letnich oponach ... szkoda ludzi ale jak nie raz widzę jak jeżdżą golfiki lub inne wynalazki a w środku 5 łepków muzyczka piwko prowokując innych kierowców że będą z nimi się ganiać i nie zwracając uwagi na drogę to później też takie efekty są i sami doprowadzają do tego .

Co za ironia losu...

Artykuł z dnia:

Wyświetleń: 440 komentarze: 5 11:19, 01.12.2012r

http://www.moja-ostroleka.pl/zbliza-sie-niedziela-nie-zapomnij-dodac-ogloszenia-aby-znalezc-transport-na-studia,1354357158,5.html

a dziś rano......:

Wyświetleń: 8817 komentarze: 31 09:13, 02.12.2012r

http://www.moja-ostroleka.pl/tragedia-na-trasie-ostroleka-lomza-piec-mlodych-osob-nie-zyje-auto-bylo-z-ostroleki-zdjecia-i-wideo,1354436017,3.html

KALAREPA, do jakiej lecznicy pies trafił, wiesz coś na ten temat? To ważne.

już napisałam maile.

niestety do Pani eelina1 nie mogę wyslać maila :( tu podaję numer do osoby zajmującej się zbiórką niezbędnych rzeczy dla tej rodziny 519614992

urbi et orbi !

Mario wposminam bardzo sentymentalnie. Kiedys to była gra!

dla wielu ludzi już świat sie skończył wraz z odejściem bliskich,

„Prawda jest największym wrogiem państwa.“
Joseph Goebbels.

Egzaminy na prawko są zbyt mało wymagające. Częściej zdarza mi się, że to kobiety łamią przepisy. Dodać do tego brawurę... i śmierć gotowa.

Kobiety częściej łamią przepisy hehehe a to dobre, skąd te wiadomości wziąłeś? Kobiety jeśli już to doprowadzają częściej do kolizji ale jeśli chodzi o wypadki to nie ma porównania, a więc...trochę nie trafiona uwaga!!!

teraz można winę zrzucać na wszystkich, ale nikt tak na prawdę nie wie, co się stało... szkoda młodych ludzi

Co komu pisane....nie ma na to wpływu....jesli ma się coś stać to się stanie, kto ma zginać to zginie a kto ma przeżyć przeżyje...
Teraz rodziny niech się przygotują na "atak" firm albo pojedyńczych prawników zajmujących się uzyskiwaniem odszkodowań powypadkowych żerujących na czyimś nieszczęściu.. Nie radzę brać nikogo z Łomży bo to może być "człowiek" pewnego radcy prawnego skazanego za kradzież odszkodowań ofiar wypadków, które reprezentował w tychże sprawach przed Sądem ( sam bezpośrednio nie może występować z tego co mi wiadomo )

Tak, ci lekarze przyjmują w ramach NFZ :-)

Musisz tylko pokazać aktualną książeczkę ubezpieczeniową

Zapisze numer. Jak bede w Polsce to sie odezwe.

Mam do sprzedania 2 opakowania leku Tetralysal 300. Jeśli ktoś potrzebuje to proszę o kontakt.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

dowiedz się ,to ważne dla psa

Ok. Dziękuję.

rudy błazen z druhem

Uważam, że to nie jest miejsce, aby pisać tutaj o tej tragedii! Uszanujmy to, że rodziny są zrozpaczone, bo utracili swoje dzieci. Naprawdę, co jak co, ale to powinno się uszanować. Lepiej uczcić to minutą ciszy i zastanowić się nad tym w myślach...

Masakra ...

poszukuje misy olejowej do forda mondeo mk1 1.8B 1993r.

proszę o mail'a - napiszę info.

Przy zbiegu ulic Rycerska i Kasztelańska błąka się owczarek z obroża. Może ktoś go poszukuje.

Arabski masz racje...

Popytaj się na szrotach, przy odrobinie szczęścia w Łomży dostaniesz. A jeśli masz jak jechać do Zambrowa to myślę że w Długoborzu Wielkim jeśli dobrze pamiętam tą miejscowość to tam będą mieli na 100%. Inna sprawa jak jesteś kasiasty i chcesz nową misę to nic tylko InterCars przy prymie i ci ściągną. Szukaj. tego nie brakuje.

JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA

napisz : eelinaa@wp.pl

Treść jest ukryta

Oddam w dobre rece dwa sliczne kotki/tel.509392743/.

on się nie"błąka", to tylko teściowa zjawiła się w gości, piesek pobiega parę godzinek po okolicy potem się go przywoła do domu

teściowa też człowiek, a pies to pies

Przedstawiam państwu nowy projekt gier onnline dla dzieci i młodzieży na stronie nie ma gier brutalnych to wymarzone miejsce dla dziecka i rodzica który nie będzie się bał że jego dziecko gra w gry przemocy.Na stronie jest już ponad 500gier i cały czas ta lidżba rośnie.

http://kosmosgier.cba.pl/index.php

durzo tego yest łał. Proponuje jeszcze stworzyć grę edukacyjną o ortografii to już wtedy będzie zacnie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org