Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zdenerwowali we Francji biednego emigranta |
a kumendant hodził i Wan ksycał: zielonym do gury idioci! zielonym do gury!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zdenerwowali we Francji biednego emigranta |
tesciowa to obca baba.... czyli nie da się jej pokochać
|
|
Jak myślicie można coś takiego na to spotkanie założyć?http://www.sekretyrozkoszy.pl/obsessive-lucky-nipple-covers-nakladki-czerwone-id-375.html
|
|
Ja przyjde
|
|
Przy takich spotkaniach trza uważać::))) bo na forum maż nie zna żony na forum a jak co do czego dochodzi to babsztyl przekona ułomka że to nie jej winna że koleś się przypieprzył i zaczyna się jazda na forum 4 lomża szczuci na nie świadomego człeka:)))) Oj starzy pryki znowu mnie zastraszać i pieprzyć repute:)))) 40 lachy:))))
|
|
Teściowa to dobro konieczne. Ja za swoją też nie przepadam, ale staram się tolerować.
|
|
kiłbasy nie zabraknie, bo ja wiepszka kupił i utlukł, a co do tamtego to ja na własny użytek , ale i poczęstować da radę. Jako 7 samuraj tego forum jestem na podglądzie pewnych służb, ale kiłbasy niech nam nikt nie broni, i teg drugiego też.
|
|
|
Witam witam kto chodzi na siłownie i która w łomży jest najlepsza pod wzgledem ilosci sprzetu atmosfery i ceny karnetu?
|
|
http://www.rankinglekarzy.pl/lekarz/17237/Maciej-Kaczmarski/alergolog_dzieciecy-gastroenterolog_dzieciecy-pediatra/Bialystok wybitny człowiek, wyleczył mojego brata z bardzo zaawansowanej alergii
|
|
mała-mi! oh ja Ciem polubiła!!! siem nie martfie, jak z takimi wajnymi babkami siem sprafy załatfia! jezdeś SÓper!!! martfie siem tylko, że Taki o kfasowym mnicku siem na impresjem naszom sjawi i kfaha srobi! jak mniemaje, tamuj sami kulturni ludziska siem spotkajom jak Ty i jam, no i fszelcy inszi! s nickuf wymniniać nie bende fszystkich! One wiedzom, o kim tu nadmnienic ja hciała!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |