sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Maseczki i dystans jeszcze przez kilka lat. Ekspert zapowiada nowy program monitorowania obywateli

Przecież tam już jeden teatr mamy a nawet i cyrk w jednym!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Maseczki i dystans jeszcze przez kilka lat. Ekspert zapowiada nowy program monitorowania obywateli

Zgłoś do sanepidu

Re: Maseczki i dystans jeszcze przez kilka lat. Ekspert zapowiada nowy program monitorowania obywateli

Również mogę śmiało polecić Panią Podolak

Jak byś był głodny to byś nie marudził.

urbi et orbi !

a jakby takią przeterminowaną wędlinę zjadło dziecko????

to zależy czy chcesz zrobić ząb raz a dobrze czy ma być niedrogo. Jeśli to pierwsze to polecam p. Pióro

Wkurzają mnie ludzie, którzy nie mają pojęcia o wsi, a krowę widzieli tylko w telewizji, a mają najwięcej do powiedzenia. Niektórym wieś nadal kojarzy się z drewnianą chałupą ze słomianym dachem. A jak komuś się troszkę lepiej powodzi to zaraz ich to w oczy kole, a nie pomyślą o tym, że ludzie zaciągają kredyty, żeby żyć w ludzkich warunkach.

nie zgadzam się mam znajomych w Ostrołęce i nie jest tak malinowo jak piszecie, dziecku 5 letniemu rękę składał nasz ortopeda bo tam nikt się tego nie podjął i położyli dziecko bez gipsu na 2 dni aż go zabrała, prawie żaden uraz ortopedyczny nie jest załatwiany jak w Łomży od reki tylko skierowanie do poradni ze zwichniętym kolanem, natomiast większość z was mówi przypuszczam o uzgadnianych z lekarzami przyjęciami na oddział ale o tej procedurze to nie ma sensu chyba się wypowiadać. Jak jest tak tam dobrze to jedżcie do Ostrołęki ze skierowaniem od rodzinnego to szybko wrócicie. Wiem bo raz tak zrobił mój brat i zamiast internisty badał go chirurg, szkoda gadać

Sorry myślałem o piłce ręcznej a o jaki mecz Ci chodzi?

kontakt w razie potrzeby 512454751. Jadę w tą niedzielę tj. 04.11.2012 r.

?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org