Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stary komuch nie będzie pedałował. |
Witam. mam pytanie. Mam telefon z t-mobile. Kończy mi sie już umowa i nie chce jej przedłużać. czy musze iść i zrezygnować z niej? umowa Byla do tego października, kiedy moge zrezygnowac i jakie dokumenty są przy tym potrzebne??? Z góry dziękuje za odpowiedz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stary komuch nie będzie pedałował. |
Z tego co wiem to jeśli po zakończeniu umowy nie dasz pisemnej rezygnacji to umowa automatycznie przedłuża się o kolejny rok. W przypadku telewizji jest tak ze na 3 miesiące przed dniem zakończenia umowy trzeba wysłać pisemną rezygnację i wtedy jest ok. W przypadku telefonu jest pewnie podobnie. Z racji tego że nic nie zgłosiłeś to umowa na bank jest przedłużona. Nie wiem tylko czy obowiązują takie same zasady jak przy zerwaniu umowy która jeszcze się nie skończyła. Najlepiej zapytać w salonie. "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Najlepiej to samemu. wtedy około 120 zł. (koszt oleju + filtr) sama wymiana kosztuje 30 zł. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
jeszcze się zastanawiasz? rezygnuj i zmień na jakiegokolwiek innego operatora.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
back nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |