Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
żydzi rozstrzygną niebawem, ok. 17.00 co ze szczepionką AstraZeneca |
no niestety napisali mi, że awarię mają i dzisiaj po anielsku mi nie zaśpiewają. a starego po browary pognałam, bo się dzisiaj rozśpiewałam. a wszystkiemu Martin winien! do zespołu pepesze wziąć powinien!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: żydzi rozstrzygną niebawem, ok. 17.00 co ze szczepionką AstraZeneca |
Na ul. Dmowskiego jest sklep między innymi z naczyniami jednorazowymi, sa tam obrusy
|
|
Re: żydzi rozstrzygną niebawem, ok. 17.00 co ze szczepionką AstraZeneca |
W dniu dzisiejszym 1 listopada w całej Łomży są nieczynne apteki!!!Objeździłem wraz z żoną całą Łomże! Sprawdzaliśmy dyżurujące apteki w dniu dzisiejszym i powinna być otwarta na ul. kazańskiej http://www.picshot.pl/pfiles/244547/apteki.JPG niestety nikt nie odbiera telefonu i jest zamknięte. Potrzebne są leki i co mam zrobić? Skandal!! Taka sytuacja jest nie do pomyślenia, żeby w 60tys. mieście nie było czynnej apteki. Czy ludzie odpowiedzialni za ten preceder uważają, że społeczeństwo nie choruje i nie potrzebuje leków 1 listopada?!!! Żona po poważnej operacji, a nie ma dostępu do lekarstw. W normalnym kraju ktoś powinien za to ponieść konsekwencje, może to kosztować czyjeś życie!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |