Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miasto okradło mieszkanców |
w Naturze kupisz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miasto okradło mieszkanców |
wiem jaka tam praca po prostu dla dobrego kona pociągowego ,a płaca marny grosz i to jeszcze oszukany,po prostu nie wyjdziesz aż zrobisz . rudy błazen z druhem
|
|
ja jestem stała klientka pani doroty i jestem bardzo zadowolona czesze sie tam na kazda okazje slubna tez tam robilam zaplacilam 60 zl i super sie trzymalo do poniedzialku jest super
|
|
zawód fryzjera jest teraz modny i jest duża konkurencja, więc jest w czym wybierać :) __________________________ www.student.lomza.pl
|
|
wogole jakie jest podejście do człowieka tam ze strony prezesa
|
|
moja tetecia :*
|
|
remizja rudy błazen z druhem
|
|
mialam upiecie ale takie w miare luzne ale powiem ci ze cala moja rodzina i znajomi sie u niej czesza i wszyscy sa zadowoleni powiedz gdzie zrobisz fryzure za 60zl? ja mam dluuuuuuuugie wlosy i za pasemka placilam 85zl tylko ze ja jestem juz stala klientka ale za upiecia itd zawsze ok 60zl moja mama za ulozenie krotkich wlosow placi chyba 30 zl a jak teraz p dorotka nie miala czasu i mama poszla gdzie indziej to za to samo zaplacila 45 wiec sama widzisz
|
|
Cześć Andrzej, napisz, czy udało Ci się czegoś dowiedzieć. Bo przyznaję, że temat mnie zainteresował.
|
|
mmisiek1 , chyba nigdy nibyles w lidlu w niemczech
|
|
To jest taka większa kawalerka, średnio na jeża po remoncie 35 m. Ale z tego co piszecie to nie więcej jak 200 zł?
|
|
w lidlu? mi nie smakują. Opakowania owszem bardzo ładne ale w środku nic specjalnego.. "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
to jest forum mkp86, a temat delikatnie zszedł na słodycze w lidlu :D przy tzw "małym ryneczku" nie daleko CTO stoi barak/domek z asortymentem z Niemiec, może tam zobacz czy mają słodycze Kasia..
|
|
w łomży, a tym bardziej na poznańskiej nikt ci więcej nie da M_skarbek napisał(a):
|
|
czesio może milicja by coś zorganizowała, a nie tylko mandatami je8ać potrafią... A co tu milicja winna???
|
|
Ja to słyszałam tylko o hennie koloryzującej do brwi jest w rossmanie
|
|
Inglot jest w drogerii na Długiej. rudy błazen z druhem
|
|
w pizzeri raczej sobie nie potanczysz przy takim naglosnieniu i oswietleniu jakie jest w amnezji
|
|
podobno miał powstać chodnik po jednej stronie jezdni na tej drodze. _______________________________________________________ www.student.lomza.pl
|
|
obecny Kasia..
|
|
no czesc misiaczku :* juz po pracy skarbie ;*** Kasia..
|
|
Masakra ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |