sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Który któremu zasadził, i dlaczego w tajemnicy?

a jak sprostasz oczekiwaniom ludzi od których wyłudzasz towar i nie masz zamiaru za niego płacić może lepiej wypowiedz się w tej kwestii

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Który któremu zasadził, i dlaczego w tajemnicy?

Nie, ja to za sztuką za bardzo nie przepadam. Galerie, muzea, teatr to nie dla mnie, niech arystokracja korzysta. Z malarzy to tylko o Matejce słyszałem, a ten Kfc to jakiś znany artysta? Wole takie prostsze rozrywki. W wolnym czasie to pomajsterkuje przy swoim Audi TDI, albo od czasu do czasu pogramy z chłopakami w ping-ponga u sołtysa, bo sobie kupił i zaprasza.

legalnie przeprowadzić aborcję? puknij sie w głowę!!! chyba nie masz dzieci że tak glupio piszesz!! bezsensowna nagonka na usuwanie dzieci za rządowe pieniądze a za kilka lat in vitro bo po osunięciu ciąży nie można w nią ponownie zajść. na to jest kasa a na leczenie onkologiczne zabrakło.

a co do tragedi-gdzie jest reszta rodziny? sąsiedzi? i brakuje rozsądnie rozwiązanej sytuacji dziecka nie chcianego-adopcja, rodziny zastępcze itp. tu leży problem a nie w aborcjach ogólnodostępnych. aaa i w świadomej antykoncepcji. i dostępu do niej.

to załóż w końcu te zimówki, to skrucisz drogę hamowanie, a nie oszczedzasz

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

jeżeli już to moherowe berety. Pisze się przez samo h !!!
jak już kogoś przezywasz, to rób to chociaż z klasą!
i rękę kładę, że na starość też taki nosiła będziesz.
ale fakt, włażą wprost pod koła!

Sprawdź jeszcze komisy i ogłoszenia. Może ktoś chciał zarobić.

gratulacje:)

Moim zdaniem należy ignorować idiotyczne przepisy, takie jak nakaz jazdy ścieżką. Tym bardziej że ścieżki rowerowe w Łomży nie spełniają wymogów technicznych, co stwarza niebezpieczeństwo dla rowerzysty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org