sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prawda wygrała z pieniądzem. Lektor odmówił nagrania „niedorzecznych tez” o Janie Pawle II w książce o Baumanie

Aha, i chciałam jeszcze zaznaczyć, że jedzenie było robione rano już na miejscu i wszystko na naszych oczach, także nie było mowy żeby było coś nieświeże czy źle zrobione :)

Anelia, jeżeli zdecyduje się Pani na nich to proszę o informację czy wszystko było ok, ponieważ niedługo też mi sie szykuje impreza i chciałabym wiedzieć czy nic się tam nie zmieniło :)

Pozdrawiam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prawda wygrała z pieniądzem. Lektor odmówił nagrania „niedorzecznych tez” o Janie Pawle II w książce o Baumanie

daj maila magdalenka

Re: Prawda wygrała z pieniądzem. Lektor odmówił nagrania „niedorzecznych tez” o Janie Pawle II w książce o Baumanie

Ode mnie np, jeśli nie pomyliło Ci się z 13'. Mam 12 oryginalną oczywiście i chętnie ją sprzedam, tanio, powiedzmy za 50 zł :)

Przestrzegać znaków i przepisów drogowych.

A Ty świntucho, byś się wstydziła!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org