Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawda wygrała z pieniądzem. Lektor odmówił nagrania „niedorzecznych tez” o Janie Pawle II w książce o Baumanie |
Aha, i chciałam jeszcze zaznaczyć, że jedzenie było robione rano już na miejscu i wszystko na naszych oczach, także nie było mowy żeby było coś nieświeże czy źle zrobione :) Anelia, jeżeli zdecyduje się Pani na nich to proszę o informację czy wszystko było ok, ponieważ niedługo też mi sie szykuje impreza i chciałabym wiedzieć czy nic się tam nie zmieniło :) Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawda wygrała z pieniądzem. Lektor odmówił nagrania „niedorzecznych tez” o Janie Pawle II w książce o Baumanie |
daj maila magdalenka
|
|
Re: Prawda wygrała z pieniądzem. Lektor odmówił nagrania „niedorzecznych tez” o Janie Pawle II w książce o Baumanie |
Ode mnie np, jeśli nie pomyliło Ci się z 13'. Mam 12 oryginalną oczywiście i chętnie ją sprzedam, tanio, powiedzmy za 50 zł :)
|
|
Przestrzegać znaków i przepisów drogowych.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |