Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Celebryta Nowogrodzki zgłosił się na kasting do filmu !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Masakra ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Celebryta Nowogrodzki zgłosił się na kasting do filmu !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Masakra ...
|
|
i nic
|
|
A czy cie to dziwi,skoro tankujesz na prymie? bo mnie wcale.dlatego tam nie tankuje urbi et orbi !
|
|
A co sądzicie o Elżbiecie Szostakowskiej - Choromańskiej (przyjmuje na Prusa)? Ewentualnie kogo moglibyście mi polecić? klus89, 1000kart dzięki za odpowiedź, właśnie dlatego założyłam ten temat, bo nie chciałabym 2 razy płacić za to samo. Czy każdy dentysta bierze za wizytę prywatną 80zł czy są tacy, którzy życzą sobie ponad 100?
|
|
Tulko nie ta Pióro, ani to umiejętności ani etyki...
|
|
Dobrze przefiltrowany to i przezroczysty:):) A to ty w innym miejścu jakis kolorowy syf tankujesz??
|
|
Każdy z was narzeka nie wiecie, co piszecie, albo jak piszecie to jesteście albo piani albo nie wiem, po co pisać takie głupoty to wiecie można do kolegi pisać a nie do takich ludzi, daje sobie luz z karczmą i tyle w temacie. Po co? Pisać jak można to załatwić normalnie...
|
|
samemu dekorowac. Co to się teraz wyprawia;/
|
|
Autor: easyenglish (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 27-10-12 15:38 A co sądzicie o Elżbiecie Szostakowskiej - Choromańskiej (przyjmuje na Prusa)? Ewentualnie kogo moglibyście mi polecić? klus89, 1000kart dzięki za odpowiedź, właśnie dlatego założyłam ten temat, bo nie chciałabym 2 razy płacić za to samo. Czy każdy dentysta bierze za wizytę prywatną 80zł czy są tacy, którzy życzą sobie ponad 100? Ja nie wiem nie byłam, ale inni byli i tu coś na ten temat była gadka : http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=330263&t=330263 rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |