Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Krystian Kratiuk: „w Wielkanoc idziemy do kościołów!”. Mocna odpowiedź na plany Niedzielskiego |
jednak pomyliłem się. to nie ta strona. posiadacie jakąś stronę na potwierdzenie tego ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Krystian Kratiuk: „w Wielkanoc idziemy do kościołów!”. Mocna odpowiedź na plany Niedzielskiego |
dla przypomnienia :)
|
|
Re: Krystian Kratiuk: „w Wielkanoc idziemy do kościołów!”. Mocna odpowiedź na plany Niedzielskiego |
Bede jechał dziś lub sobota rano - tel 506-14-36-36
|
|
tak ale trzeba dobry wybrac zeby sie paznokcie trzemaly
|
|
@ zenek.f ... Nie jest ważne, na jakich blachach jeżdzisz. Nie jest ważne, z ilu rzęchów poskładany jest czyjś grat. Ważna jest tzw. kultura techniczna: sposób jazdy, szybkość, odróżnianie chociażby lewego od prawego pasa. Tu powinna bezwzględnie interweniować policja. I karać. To, co wydzrzyło się w Piąticy, jest wynikiem braku kultury. "Co to nie ja!". "Jakim samochodem jeżdżę!" Szpan pomieszany z chamstwem, brakiem pomyślunku i wyobrażni. Z tym trzeba walczyć; chodzi przecież o śmierć lub życie.
|
|
Na stronie nie ma chyba tej oferty. Albo do biura Netii, albo do chłopaków z serwisu Oni też mogą podpisywać umowy. Zapytam się znajomego czy mogę podać numer telefonu.
|
|
Polecam ten zakład, gdyż jakość wykonania i cena idą w parze! facmen
|
|
sam siebie nie pytaj bo nie możesz podpisać. Chyba jestes przedstawicielem netii, masz link do waszej super oferty: http://www.netia.pl/oferta-dom/internet/internet-premium-max-50.html z adnotacją, jeżeli to możliwe jak nie to najszybsza prędkość jak pójdzie łaczem, czyli w większości po starych kablach TP SA. Jam mam IST od początku i nie narzekam, a takie wyskoki o "super internecie" już się zdarzały wystarczy wspomnieć Inet, Netster itp. i kto miał u nich łącze może napisac więcej. Oczywiście wolny wybór. pozdrawiam
|
|
Gdzie są w Łomży można chodzić na aerobik.Gdzie polecacie ?
|
|
czasami mądrze Prawicie.ciężko nie zauważyć racyji.jestem ciekaw jak się po Waszemu ma lewy pas,do zachowania ograniczonej prędkości(nie dotyczy baranów toczących się po lewicy 100km/h na autostradzie)...hmmm...czyli,że jednego przepisu(czyt.wygodniejszego DLA MNIE)inni użytkownicy muszą przestrzegać,bo wtedy JA MOGĘ łamać kolejny?...,kto wymysla ten kodeks? słowo klucz: WYOBRAŹNIA ______________niech spoczywa w pokoju ___________________ ______________________________________________________ urbi et orbi !
|
|
Witam wszystkich. Jestem pracownikiem salonu jubilerskiego przy ulicy Długiej 21A. W odpowiedzi na powyższe posty chciałbym zaprosić wszystkich poszukiwaczy pierścionków zaręczynowych do naszego sklepu. Bazujemy na sprzedaży w naszym mieście jak również na allegro pod nazwą "JUBILERz" tutaj przykład http://allegro.pl/pierscionek-z-brylantem-klasyczny-zareczynowy-i2683689376.html Posiadamy pierścionki takich firm jak VERONA (www.verona.pl) , Aren'art (www.arenart.pl) , Diam'or (www.diamor.pl) i wiele innych. Wszystko co znajdziecie na tych stronach częściowo mamy w naszym sklepie, jeżeli czegoś nie mamy jest na zamówienie. Co do zakupów na Internecie czy salonach typu Apa… Kr…, mamy taką przewagę że możemy zaproponować klientowi taki sam towar w lepszej cenie. W salonach które wyżej wymieniłem klient dopłaca za koszty prowadzenia takiego salonu ( czyli reklama w gazecie, telewizji, Internecie; same koszty czynszu w galerii są bajońskie); tyle na ten temat, decyzja należy do Was, moim zdaniem w tych czasach chyba nie warto przepłacać tylko dla tego że kupiło się coś w Apa… czy Kr... Do pierścionków z brylantami czy innymi kamieniami szlachetnymi dajemy certyfikat autentyczności potwierdzający z jakiego kruszcu jest wykonany i jakieś wielkości i czystości są kamienie; jedno dopasowanie pierścionka robimy gratis; grawer na pierścionku lub na pudełku również zrobimy gratis; do pierścionka jest zawsze ładne etui. Wszystko jest podane jak należy, jest to przecież produkt luksusowy, zaręczyny są raz w życiu :) Jeszcze raz serdecznie zapraszam, jeżeli macie jakieś pytania podaję maila (zlotosrebro.zp@wp.pl)
|
|
nom
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=30172
|
|
i sama zabije i oprawi :)
|
|
happy... te drugie dodz sa aktualne:)
|
|
dawid985 napisał(a): > Dziś przed 15 widziałam ładnego, rudego kota przed Urzędem > Wojewódzkim na Nowej od strony Purzeczko, prawdopodobnie > czyjś, bo wyglądał na zadbanego Czy wygladal podobnie jak ten na zdjeciu ponizej: http://imageshack.us/photo/my-images/338/dsc00031mi.jpg/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |