Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Katolska patologia |
ja ostatnio widziałem ciecia z mopem na głowie, ile bierze za wypolerowanie parkietu ? może ktoś coś wie ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Katolska patologia |
też mnie to doskonale wk*rwia
|
|
Masakra ...
|
|
Elina, prawdopodobnie będę w Łomży 2-4 listopada (choć może to ulec zmianie). Daj znać jesli będzie potrzebna pomoc. Mam samochód kombii. postaram się znaleźć czas, chociaż na to, aby przywieźć jakąś sucha karmę.
|
|
wez się przebiegnij....
|
|
maciek123456 zryty polmozgu czlowiek nigdy sie nie odwdzieczy tak za pomoc jak pies..czlowiek potrafi jeszcze cie zbluzgac jak mu dasz jedzenie zamiast kasy.. wzialam zaadoptowalam 2 letniego pieska ze schroniska..jestem zadowolona..kazdy taki pies odwdzieczy ci sie lojalnoscia i uczuciem jesli wezmiesz go do domu i sie nim zajmiesz rudy błazen z druhem
|
|
Ja całą ciążę chodziłam do Dr.Skrętka na NFZ i nie narzekam mimo ze początki były cięzkie bo miałam komplikacje i leżałam w szpitalu na podtrzymaniu,naszczęście wszystko się unormowało (po lekach)i w tej chwili mam 3 miesięcznego zdrowego synka i przy pierwszej wizycie zrobił mi cytologię i zlecił podstawowe badania,na usg chodziłam z mężem i nie było żadnych problemow żebyśmy byli oboje.Jak dla mnie tylko za mało mówi i wszystkiego trzeba się dopytywać ale ogólnie ok!
|
|
Może straż miejska pojedzie? Oni i tak paletaja sie bez celu
|
|
lala urbi et orbi !
|
|
do dobroplastu z otfartymi ramionami.. wymagany kurs na przewoz rzeczy niekaralnosc karta kierowcy psychotesty nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Masakra ...
|
|
Masakra ...
|
|
Masakra ...
|
|
Zauważyliście jaki ostatnio w Łomży wysyp ścieżek rowerowych? Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie fakt, że: wykładane są co raz to inną kostką (szarą/czerwoną), raz są od ulicy, a raz od wewn. strony chodnika tak że przy przystankach wypadałoby wjechać w stojących tam ludzi, że o oznakowaniu nie wspomnę..Takim sposobem ludzie chodzą jak popadnie a rowerzyści jeżdżą zygzakami, czyli bez zmian
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |