piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezydent Putin nie wprowadza lock-downu, ponieważ ludzie byliby niezadowoleni.

Witam!
Gdzie w Łomży najtaniej skseruje materiały na studia?
Z góry dziękuje za wszelkie informacje!
Pozdrawiam!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezydent Putin nie wprowadza lock-downu, ponieważ ludzie byliby niezadowoleni.

Dzięki za info ;)) Idę się rozejrzeć ;))

Re: Prezydent Putin nie wprowadza lock-downu, ponieważ ludzie byliby niezadowoleni.

na mazowieckiej

do wszystkich którzy tak bardzo się mądrzyli juz wiem z kąt byli ci ludzie to sąsiadka mojej matki.dzięki za kpiny.

teraz się na piwko umawiają..żeby tak nie było jak z sankami w zimę kilka miesięcy temu - umawiali się, umawiali i się nie umówili :D
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=472350&t=472145

Ja tam jadłam jakiś czas temu i był wstrętny. Mięsa aż za dużo... Nie szło zjeść. Z warzyw plasterek ogórka i od cholery kapusty. Do sosu niestety nie dotrwałam, bo był gdzieś na samym dnie. Zrezygnowałam z jedzenia mniej więcej w połowie, albo i wcześniej. Może teraz już coś się zmieniło, nie wiem. Tamten pierwszy raz mnie skutecznie zraził :)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Rower po niedzieli trafi do biura rzeczy znalezionych, które znajduje się w Urzędzie Miejskim na Starym Rynku. Ogłoszenie zamieściłam na forum z myślą, że może ktoś słyszał, że sąsiadowi ukradli, bo leżał od wczoraj w krzakach.

Jantar5555 swoją wypowiedzią pokazujesz jakim to ty jesteś "wiesniakiem"..zero poszanowania dla człowieka nawet w tak ogromnym obliczu tragedii. Nawet nie wiesz z jak wielkim "brzmieniem" i poczuciem winy będzie ona musiała żyć. To jest tragedia i ból dla calej rodziny.. Takze zostaw swoje komentarze I wywody na temat kto jaki jest.Myślisz, ze zrobiła to specjalnie ? To był wypadek, nieszczęśliwy wypadek.

Hmmm...jeśli będą waruniki niesprzyjające przeprowadzeniu egzaminu to zostanie on przełożony. Na logikę, nikt Cie na pewną śmierć nie wyśle. Pytanie tylko na kiedy przełożą. Jest jeszcze sprawa zdawania, bo cząsto akurat ten egzamin trzeba robić dwa razy...:(

własciciele to panstwo ktorzy maja sklep i hurtownie z zabawkami PRYMUS,ja tez musialem placic za urzadzenie z czekolada....dodatkowo oczywiscie...

hejka, poszukuje osób które jeżdzą do Białego na studia z którymi mogłabym się zabrać lub które chętnie wezmę ze sobą , najbliższy wyjazd jutro. Proszę o kontakt 505 647-260

u mnie na drodze dojazdowej do działki postawili słup i tak chu....wo że na środku tej drogi.... przestawienie słupa 12 tyś ,...odszkodowanie to sprawa sądowa długo potrwa

rudy błazen z druhem

ja kiedyś włos znalazłam, to jak zwróciłam grzecznie i cicho uwagę (żeby klientów nie zniesmaczyć) to nawet słowa przepraszam nie usłyszałam, ba....usłyszałam, że ten włos to nie włos!!!!!

PRZWIEŻC - 3 błędy w jednym wyrazie - gratuluję... Rekord tygodnia...

koko251 to zależy do którego kraju chcesz psiaka zawieźć (oraz czym). Jeśli do kraju UE, to psiak potrzebuje przede wszystkim aktualnego szczepienia przeciwko wściekliźnie, mikrochipu lub tatuażu oraz paszportu wyrobionego u weterynarza (z wpisem o aktualnym szczepieniu i numerem mikrochipu lub tatuażu).
Napisz do mnie na maila aniag78@wp.pl Jeżdżę za granicę ze zwierze już od kilku lat ;)

kino

Zrobić wykop do żródeł geotermalnych i wykończyć MPEC dostarczając ciepło za niską cenę, bez zatruwania bogu nieba...potem zatrudnić prezesów upadłej spółki jako dozorców na cztery zmiany...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org