Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prostujemy fake newsy po śmierci lekarza |
nie wszystkie psy chca jeść surowiznę, tym bardziej ze nie jest ona dosmaczana jak to bywa z komercyjnymi karmami typu chapi i inne badziewie w batonach pachnace mielonką - moje psy tez by pewnie taka się zajadaly co nie znaczy ze taka karma jest super.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prostujemy fake newsy po śmierci lekarza |
Mogę polecić mrożonki marki Biosk. Jadły ją moje fretki i pies. Zawiera świeże mrożone mięso, jest też opcja mięso + mielone kości. Kupowałam na ekozwierzak.pl, widzę, że teraz go nie mają na stanie, ale na pewno znajdziesz w innych sklepach wysyłkowych. Wychodzi taniej niż te pseudo psie kiełbasy nafaszerowane chemią. A nie lepiej by Ci było kupić mięso, zmielić je lub pokroić na drobne kawałki i zamrozić? Będzie taniej i zdrowiej dla psiaka. Chyba, że chcesz jakiś rodzaj mięsa u nas niedostępny lub chcesz opcję z mieloną kością, a nie masz dobrej maszynki - wtedy rozumiem :)
|
|
A ja próbowałem różnych wynalazków typu plej, czy virgin i zgadnijcie co?Podpisałem kolejny cyrograf na dalsze dwa latka z orange :-)
|
|
Ja również proszę o informacje : dzasta00@wp.pl
|
|
"Jestem" w tej sieci już ze 12 lat, albo i dłużej. Więc kwestia przywiązania ma tu też znaczenie, a poza tym cała moja rodzina ma numery w orange i jakość połączeń zdecydowanie lepsza niż u w/w konkurencji. O znakomitej ofercie, którą dostałem na przedłużenie umowy już nie wspomnę! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Mojemu tacie w rzucaniu papierosów bardzo pomogły gumy z nikotyną. Zdecydował się na jakieś takie bardziej medyczne, specjalistyczne, nie pamiętam już nazwy. Mój ojciec z zasady nie ufa rzeczom, których reklamy widzi w telewizj, bo jego zdaniem dobra rzecz nie musi się reklamować/url]. I z tymi gumami trafił w sedno. Zapytaj się o radę kogoś w aptece lub po prostu lekarza. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
www.zaprojektujemywnetrze.pl Będzie nam niezmiernie miło współpracować z Państwem. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź. Edyta Duda-Piechaczek B-max 502-38-50-23; edp22@wp.pl
|
|
Prawdą jest też, że dawniejsze szczepionki były mocno kontrolowane przez państwo (zasługa komuny) i po wojnie wyeliminowano wiele chorób (dzisiaj są one łatwo wyleczalne). Wtedy szczepionki produkowaliśmy sam w Polsce. Mnie chodzi teraz o ich jakość (bo rtęć nie jest zdrowa dla dzieci) i o to, że absolutnie nie mam zaufania do zachodnich (szczególnie amerykańskich) koncernów je wytwarzających. Są poważne dowody, że nie chodzi im wcale o zdrowie ludzi, ale wręcz przeciwnie (patrz "świńska' "ptasia" "kozia" grypa). Czemu to oni modyfikują wirusy na coraz bardziej zabójcze i czemu się one prawie corocznie "wymykają" z laboratoriów? Po co komu te wirusy? Dlaczego uczestniczą w tym procederze międzynarodowe organizacje zdrowia jak WHO? Dlatego przestrzegam bo to naprawdę wymaga zastanowienia. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |