Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tak pracuje kaczystowska policja? |
niko i reszta idzcie po rozum do glowy - o ile ja macie!!!!!!!!!Ten kto kocha zwierzeta NIGDY NIE POJDZIE NA RYNEK!!!!!! ale sam znajdzie nabywcow i jeszcze sprawdzi , czy tym "maluchom" jest dobrze u nowych wlascicieli. Przynajmniej ja tak zrobilam!!!!!!!!!!!! facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tak pracuje kaczystowska policja? |
czy korzystacie z wyszukiwarek mieszkaniowych takich jak np www.posredniknieruchomosci.pl? Szukam mieszkania w szczecinie i zastanawiam się czy takie wyszukiwarki mają kompletną ofertę
|
|
wejdz tu http://www.infoludek.pl/ http://ogloszenia.szczecin.pl/ poza tym skorzystaj z agencji..ja tak zrobilam facmen
|
|
banda buraków na ciepłych posadach rządzi nami i naszym ogrzewaniem niestety i chyba tak już będzie zawsze ......
|
|
Pracuję nad polepszeniem jego losu.
|
|
można go trochę "odrestaurować" i powiesić se np na ścianie..;)
|
|
Panda, jeśli będziesz mieć świadków, to i nagranie zbędne :) Sama bym tam poszła i tę durną babę chętnie zgłosiła, gdyby nie odległość. W ubiegłym roku próbowałam jej przemówić do rozumu, to się tylko roześmiała, że będzie robić ze swoją suką co tylko zechce, a "jak zdechnie z przemęczenia szczeniakami - to jej sprawa". Szkoda, że to taka mała psinka, bo bym jej życzyła, żeby ta suczka jej nogi odgryzła. Zenit męża wyśle do Ciebie na warsztaty dobrego zachowania :) Borys-50
|
|
Może trafi to do większego grona ludzi. Szczeniaki popularnych ras (bez rodowodu) najczęściej sprzedawane są za 600-900zł, gdzie w wielu hodowlach psa rasowego z papierami można kupić nawet za 800zł, a PETa (czyli rasowego, ale z wadą wykluczającą z hodowli, np. odstające uszko) za 400-500zł. Ludzie często kupowali psiaka za 200-300zł i cieszyli się, że dorwali takiego taniego "rasowca". A później zonk, bo kolejne 200 zł poszło na szczepienia, następne 200 na leczenie świerzba, albo i jeszcze więcej na inne dolegliwości. Pomijam częste problemy behawioralne spowodowane zbyt wczesnym odebraniem matce (przed ukończeniem 9 tygodni), złym traktowaniem za młodu itp. Borys-50
|
|
tak... niby nikt nie wybierał a mamy kapitalizm, nieudolnie stworzony w latach 90 -tych, powstał w pocie czoła "specjalistów" stworzony przez "komunistów". Będąc w tamtych latach na zachodzie, obserwując tamte zachowania rynku, czyli wypieranie detalistów a umacnianie sieci hadlowych - mówiłem - jak nam dobrze - mamy wolny rynek..... A jednak wstępując do UE, daliśmy przyzwolenie jako kraj, do przystąpienia w zabawę, na "ich" zasadach gry do rynku detalicznego. Skutkiem są Lidle, Kauflandy itp. Dlatego za późno, ażeby bić pianę z tego powodu, polityka zadecydowała za społeczeństwo, więc życzę społeczności naszego miasta, by zaczęła z tego korzystać a nie obrzucać błotem facmen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |