sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
co wy na to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a nie lepiej wyszukując wózki dla dzieci sprawdzić różne ceny w sklepach i dopiero później wybrać coś?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: co wy na to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

okej koniec tamatu. widze ze wogole nic nie mozna napisac juz na tym forum bo zostanie sie publicznie zjechanym. a moze nie dalo sie jej wypozyczyc? wcale sie nie dziwie ze coraz wiecej osob sie nie wypowiada bo to po prostu bez sensu

Treść jest ukryta

Zgadzam się z przedmówcami: pokątny handel jest oszustwem wobec kupującego (zwierzęta często są chore) i łajdactwem wobec zwierząt. Niestety, są ludzie o prymitywnej osobowości, którzy widzą tylko mamonę i za groma nie są w stanie zrozumieć oburzenia wywołanego swoim zachowaniem. Powiedzą: to tylko zwierzę! A ja mam ochotę powiedzieć: a ty jesteś tylko śmierdzącym kmiotem! Dobrze, że w Łomży są ludzie o prawidłowo ukształtowanym poczuciu moralności, którzy nie potrafią przejść obok łajdactwa i powiedzieć, że nic się nie stało. Oby jak najwięcej takich osób! Szacunek!!!

facmen

ja zakończyłam swój 2 tyg. temu :]

facmen

Cymbale jeden z drugim! To, że wypowiadacie się w sieci nie znaczy, że możecie zwracać się w TAKI sposób do kobiet! Do swoich pewnie też tak mówicie? Gdybym usłyszał, że jakiś tłuk zwraca się tak do kobiety z miejsca prałbym po pysku, zero szacunku. Złota era wypucowanych pizdusiów.

frajer to chyba ty jestes. ten babsztyl chowa psa bo nie mozna legalnie handlowac.
jesli chodzi o fajki to kupuje ten co chce. a ze zwierzeciem inna sprawa. nie widzisz tego???
niestety nie dam rady tego nagrac ani tam jechac bo nie ma mnie jutro w lomzy.
jesli jest tu ktos kto jest przeciwny niech tam idzie i zalatwi sprawe.

w pseudohodowlach czesto psy sa chore. suki mnoza sie na potego ile sie da.
w zarejestrowanych hodowlach jest to kontrolowane z tego co wiem suczki sie tak nie mecza bo nie sa ciagle w ciazy tak jak u tej baby na przyklad.
chyba po cos weszla ta ustawa o ochronie zwierzat. i nie zrozumie tego ktos kto nie lubi zwierzat.
niech sie nie wypowada.

na Partyckiej możesz sprzedać, sama sprzedałam i to nawet w dobrej cenie:)

a ile trzeba zapłacić za pks a u Ciebie?

a ja nie mam:/ a może ma ktoś do sprzedania?

a wiecie , ludzie nie od dzis biora sluby i sie zenia:))))))) za 4000 ubrac sie na jeden raz???! to ktos tu albo imbecyl albo idiota!Zadalas szyku wg ciebie?))) to teraz "woz" sie z kieca:)( albo jak napisalam - chodz na co dzien:)(

Borys-50

Tak jak moi poprzednicy suknię możesz wstawić do Belissima bardzo sympatyczna kobieta ten salon ma.Tylko nie nastawiaj się ze weźmiesz nawet połowę kasy za suknię bo to jest bardzo trudne, moja znajoma suknię za 3.500zl bardzo śliczną rok sprzedawała.Udało jej się sprzedać za 700 zł tylko.Teraz jest tego tyle, że dziewczyny kupują dużo tańsze, nowe sukienki bo nie każdego stać na drogą suknię, mówiła mi to dziewczyna co zajmuję się komisem sukienek.

facmen

jak polaczki sypali sól wypadową do wędlin to pepiczki dostawali apopleksji i mieli ochotę co najmniej wytoczyć nam wojnę. Jak sami wytruli alkoholem metylowych troche europy to jest cicho i sza.

W Kupiskach Starych(droga na Nowogrod) po lewej stronie przewaznie stoja tam dobre samochody

Ojciec, jesteś klasycznym przykładem polaka małego, co wie lepiej, a słoma z butów wyłazi aż strach.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org