sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
To się wziął i wyżalił nieborak.

w hiszpani jest pewna pani co dobrze się tym zajmuje, odnawia obrazy w kościołach

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: To się wziął i wyżalił nieborak.

Czy powinniśmy tolerować pedofilie, tylko dlatego, ze tak mówi Koran?
http://www.youtube.com/watch?v=hlPFN3m0iLM
http://www.sciaga.pl/tekst/32934-33-prorok_mahomet_i_aisza

Wiem że zaraz nienawistncy zaczną drzeć ryje, że wśród księży też zdarzają się przypadki tego zboczenia. Statystyki mówia wyraźnie, że wśród księży nie ma ani mniej ani więcej przypadków pedofilii. Jednak głupcom tego się nie da przetłumaczyć. Na otrzęsinach powszechne jest zlizywanie śmietany z kolan jakiegoś owłosonego faceta, jednak aferę zrobiono tylko w przypadku księdza.
Typowa nagonka na księży.
Moim zdaniem zachowanie księdza nie różniło się niczym od zachowań setek mu podobnych - po prostu zachowanie niesmaczne.

Ten przypadek pokazuje jaką papkę media zrobiły media z mózgu (i tak już durnym) głupcom. Głupcom wydaje się, że jedynie księża bawią się w zlizywanie śmietany. 1 przypadek księdza - kontra setki przypadków lizania kolan wśród świeckich. Podobnie z pedofilią - 1 przypadek wśród księży - kontra setki wśród żydów, muzułmanów itp.

Dlatego wolę porozmawiać o teorii. Czy jakakolwiek inna religia zazwala na sex z dzieckiem?

Warto zapoznać się z Koranem, by wiedzieć co tam jest napisane. Jako ciekawostkę podam, że koran jako jedyna księga wielkich religii nie zabrania zabijania. Zabrania zabijania muzułmańców. Niewiernych mozna i należy zabijać.
Tę tematykę poruszyłem w filmie który niedługo wejdzie na ekrany. Mam nadzieję, że będzie gorąco przyjęty przez naszych brodatych przyjaciół. "Niewinność pedofilów"

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

W komisie dadzą ci dużo mniej niz mogłabyś dostac na allegro. Póki co allegro jest monopolistą w handlu internetowym. Chyba ze będziesz miała troche szczescia i akurat ktos w łomży ja od ciebie kupi, co jest małoprawdopodobne, bo kobiety - jak to kobiety - wolą udawać, że mają nową suknie a nie uzywaną. jak kupia w internecie to nikt sie nie połapie ze to używana.

nie mało...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org