Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy to znaczy, że w tym roku dzieci będą zbierały kasę na sprzęt do aborcji? Gramy na aborcję? |
i tak w tych marketach będzie pusto jak w kieszeniach Łomżyniaków zobaczcie ile powstało szmateksów na naszą małą biedną Łomże to wystarczy tych marketów które mamy a wiadomo że takie fajne małe sklepiki się przy tych kolosach nieutrzymają a pieniądze wypływają na zachód
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy to znaczy, że w tym roku dzieci będą zbierały kasę na sprzęt do aborcji? Gramy na aborcję? |
wiadomo kto zakłada takie tematy szkoda na nich co kolwiek pisać niech dupsko liżą tuskowi
|
|
Re: Czy to znaczy, że w tym roku dzieci będą zbierały kasę na sprzęt do aborcji? Gramy na aborcję? |
a ja przyznaję się,że regularnie robię zakupy w sklepach H&M, Zara, Tommy Hilfiger, jestem zmuszony do wyjazdu np. do W-wy i z faktu, iż pod nosem postawią mi być może te sklepy jestem niezmiernie szczęśliwy. I wcale nie jest drożej, jeśli "straganowy" bubel, który trzyma "fason" do pierwszego prania jest o 50 zł tańszy od markowego, to ja podziękuję za te wszystkie nasze niby butiki,
|
|
ile im zapłaciłes za wypełnienie
|
|
zbyszekp: Nie mam nic przeciwko niebieskiemu boschowi. Wiertarki, młoty, wyrzynarki niebieskiego boscha sam używam i są OKI. Ale wkrętarki boscha i makity i padły po kilku latach używania. Mam natomiast wkrętarkę Milwaukee która ma już 12 lat i działa. W tamtych popadały baterie, a markowe baterie są drogie. Baterie Milwaukee natomiast cały czas kręcą, ładują się i kręcą :) I na 12 lat użytkowania - wiadomo, różne warunki, czasami spadnie - nic, zupełnie nic złego się nie działo :) Oby tak dalej! A odnośnie chińszczyzny to na mojej wkrętarce akurat też jest 'Made in Germany'. I jeszcze jedno, w stosunku do DeWalt jest duuuuuużo zgrabniejsza, poręczniejsza. Pozdrawiam. Ps. Skoro nie znasz się na tym aż tak dobrze, że pracownik TĘCZY musiał Cię namawiać, to widzę, że jednak jesteś dobrze zaznajomiony z tematem: "Sprzęt który proponujesz jeśli to nie chińszczyzna to na pewno górna półka ale ma mankamenty takie jak brak gwarancji i części do tego modelu ( tego modelu nie ma w ofercie polskiego importera ) osiągalna jest tylko bateria"... ;)
|
|
ja bym tam wolała takie 37 ;D
|
|
Nie. Kuwetę miałam po swoim byłym kocie a żwirek kupiłam po to by kot nie załatwiał swoich potrzeb gdzie popadnie. Wiem, że ciężko było Tobie się domyśleć więc mam nadzieję że chociaż trochę zaspokoiłam Twoją ciekawość.
|
|
voodoo, zobacz jaki z ciebie niemądry człowiek, podałem przykład że łomża to głównie handel i usługi, a gdzie ci podatnicy pracują w większości? właśnie w handlu i usługach, ale to drobni przedsiębiorcy płacą najwięcej podatków lokalnych jak i pitu który zostaje w mieście. Pytałem co za subwencje masz na myśli i z czego się ona bierze, to nie odpowiedziałeś bo nie wiesz o czym piszesz! Aby wykorzystać środki z unii to miasto musi mieć część z własnych pieniędzy a te idą z podatków, których najwięcej płacą przedsiębiorcy. W Łomży jest kilka jak nie kilkanaście tysięcy małych rodzinnych firm! Właściciel centrum handlowego owszem zapłaci podatek lokalny od nieruchomości, ale inne podatki to idą gdzie jest firma zarejestrowana, albo do budżetu centralnego tumany... I tumanie po raz kolejny tłumaczę że dla mnie może być i 10 centrów handlowych, mi to zwisa i powiewa, działam w innej branży ale nie wypisuj głupot że lokalni przedsiębiorcy nic nie robią dla tego miasta, bo wszędzie tak jest że tacy ludzie ciągną rozwój, dają miejsca pracy i zarobek... Więc więcej szacunku dla tych którzy mają głowę na karku, a że tobie i twoim starym się nie powiodło to miejcie pretensje do siebie...
|
|
Witam ma ktoś może grę FIFA 13 nie orginał, tak żeby mógł przegrać na płytkę. Z góry wielkie dzięki...
|
|
Chyba wybory prezesa S M P były w czwartek. Dzwoniłam w środę i miła Pani poinformowała że od piątku będą grzać dziś jest sobota i dalej grzejniki zimne czyżby tak zwana kiełbasa wyborcza.Albo może aby obiecać do piątku w sobotę i niedziele i tak SMP zamknięta a w poniedziałek znowu coś się wymyśli albo się powie że awaria była. Jak jest u was bo może tylko u mnie w bloku jakiegoś zaworu nie odkręcili czy coś w tym rodzaju bo w naszym kraju wszystko jest możliwe ;(
|
|
wlasnie dawalam juz ogloszenia na internecie i na tablica i na innych portalach. Mam naprawde piekna suknie i myslalam zeby moze gdzies w Łomzy udalo sie ja sprzedac..Dzieki za pomoc- jednak zostaje tylko internet
|
|
Zależy od ceny.
|
|
a kto tobie kazal kupowac? moglas wynajc!!!!!!!! a teraz to w niej chodz po ulicy. Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |