Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
10 lewackich kłamstw na temat aborcji |
Gratuluję!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 10 lewackich kłamstw na temat aborcji |
Autor: Harnaś (---.elomza.pl) Data: 04-10-12 15:53 potracony pies miał obrożę i był podobnej maści ale zaraz go usunieto z drogi może warto zobaczyć pobocze, jak coś to będę lukał... Jeżeli potrącony pies zgłoszony był do straży miejskiej, to chyba zajął się nim weterynarz pan Rumiński (ul. Mazowiecka - gabinet wet.). Zapytałbym go, czy to nie był ten poszukiwany.
|
|
Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale nie było mnie w Łomży. Byliśmy nakarmić tego psa ( widać żebra i kręgosłup taki chudzinka). Przechodził obok nas jakiś chłopiec i powiedział, że to pies jego kolegi, dlatego nie zgłaszałam go. Chociaż nie wiem co mam dalej zrobić. Nie do końca uwierzyłam temu chłopcu- coś mi nie pasowało, pies nie reagował na imię, które on podawał. Mam dylemat- niby pies ma właściciela, ale jest chudy jakby nikt nie dawał mu jeść. Co zrobic w tej sytuacji? Ten spaniel nie ma obroży, cały czas siedzi naprzeciwko sklepu na łukasińskiego (za strażą pożarną). pauliska993- to nie jest Twój pies, tamten błąka się już dłuższy czas. Twojego szaleńca trochę znam. Jak chodzimy na spacery to rozglądamy się za nim.
|
|
Wyjazd jutro o godz. 13
|
|
Szczepionki skojarzone złe, tradycyjne tez bo z rtęcią. To co wychodzi że najlepiej nie szczepić?
|
|
Już zakupione :P Na szczęście obyło się bez stania w kolejce po wizę i bukowania biletu na samolot. Jak ktoś ma ochotę na PODKAPSLOWE, to znajdziecie je w Alkoholach Świata przy 4 Porach Roku. Cena: 2,40zł Smak: Okaże się wieczorkiem ;)
|
|
|
mala77 zamknęła temat a Wy dalej drążycie
|
|
pojdz moze do plastyka do artystow rudy błazen z druhem
|
|
Ciekawe kwinto7 czy niedługo będziesz miał w ogóle za co kupować ?Pewnie lepiej dawać Niemcowi i Francuzowi zarabiać.
|
|
kwinto troszkę logiki, praca będzie w galerii ale ubędzie jej gdzie indziej, np na długiej...
|
|
Niestety to jest kapitalizm, duże galerie to problem we wszystkich miastach, ale ludzi narzekają, a sami tam chodza kupować. Zdecydujcie się, albo narzekacie i chodzicie kupowac do roznych malych sklepow, albo jedziecie na zakupy do jednego duzego sklepu i dajecie zarobic obcym. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |