sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
10 lewackich kłamstw na temat aborcji

Gratuluję!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 10 lewackich kłamstw na temat aborcji

Autor: Harnaś (---.elomza.pl)
Data: 04-10-12 15:53

potracony pies miał obrożę i był podobnej maści ale zaraz go usunieto z drogi może warto zobaczyć pobocze, jak coś to będę lukał...

Jeżeli potrącony pies zgłoszony był do straży miejskiej, to chyba zajął się nim weterynarz pan Rumiński (ul. Mazowiecka - gabinet wet.). Zapytałbym go, czy to nie był ten poszukiwany.

Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale nie było mnie w Łomży.
Byliśmy nakarmić tego psa ( widać żebra i kręgosłup taki chudzinka). Przechodził obok nas jakiś chłopiec i powiedział, że to pies jego kolegi, dlatego nie zgłaszałam go. Chociaż nie wiem co mam dalej zrobić. Nie do końca uwierzyłam temu chłopcu- coś mi nie pasowało, pies nie reagował na imię, które on podawał.
Mam dylemat- niby pies ma właściciela, ale jest chudy jakby nikt nie dawał mu jeść. Co zrobic w tej sytuacji?
Ten spaniel nie ma obroży, cały czas siedzi naprzeciwko sklepu na łukasińskiego (za strażą pożarną).
pauliska993- to nie jest Twój pies, tamten błąka się już dłuższy czas. Twojego szaleńca trochę znam. Jak chodzimy na spacery to rozglądamy się za nim.

Wyjazd jutro o godz. 13

Szczepionki skojarzone złe, tradycyjne tez bo z rtęcią. To co wychodzi że najlepiej nie szczepić?

Już zakupione :P
Na szczęście obyło się bez stania w kolejce po wizę i bukowania biletu na samolot.
Jak ktoś ma ochotę na PODKAPSLOWE, to znajdziecie je w Alkoholach Świata przy 4 Porach Roku.
Cena: 2,40zł
Smak: Okaże się wieczorkiem ;)

Google !
http://www.sep.lomza.pl/index.php?option=com_content&task=category§ionid=5&id=16&Itemid=27

mala77 zamknęła temat a Wy dalej drążycie

pojdz moze do plastyka do artystow

rudy błazen z druhem

Ciekawe kwinto7 czy niedługo będziesz miał w ogóle za co kupować ?Pewnie lepiej dawać Niemcowi i Francuzowi zarabiać.

kwinto troszkę logiki, praca będzie w galerii ale ubędzie jej gdzie indziej, np na długiej...

Niestety to jest kapitalizm, duże galerie to problem we wszystkich miastach, ale ludzi narzekają, a sami tam chodza kupować. Zdecydujcie się, albo narzekacie i chodzicie kupowac do roznych malych sklepow, albo jedziecie na zakupy do jednego duzego sklepu i dajecie zarobic obcym.

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org