Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Na Strajku Kobiet zaatakowano dziennikarkę Mediów Narodowych. Dramatyczna relacja |
albo kupujesz bilet albo nara i tyle w tym temacie łaź z buta i nie marudź
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Na Strajku Kobiet zaatakowano dziennikarkę Mediów Narodowych. Dramatyczna relacja |
Te czujniki to tak zwana pogodynka jak na dworzu jest powyżej 14 stopni to wogóle odcina ciepłą wodę na grzejniki .Ja tez uważam że to zbędny bubel to my powinniśmy decydować jak chcemy grzać w swoich mieszkaniach a nie ŁSM. Chce mieć 30 stopni w mieszkaniu to powinienem miec taką możliwość i to beż różnicy czy jest na dworzu 20 czy 10 stopni to wielki absurd. A jak się mają jednostki na podzielniku elektrycznym do rtęciowego bo przez jeden dzień pierwszego grzania elektryczny pokazuje mi 3 a było 0.
|
|
Re: Na Strajku Kobiet zaatakowano dziennikarkę Mediów Narodowych. Dramatyczna relacja |
Wiem byle czego bym nie polecała...
|
|
Ludzie jaka próba wymuszenia ? ! Pomyślcie troche chlopak radzi sobie jak tylko moze w tych trudnych czasach, lepiej niech juz myje te szyby niż mial by kraść lub co innego zlego robic . nie chodzi o to ze chlopak jest chamski czy wulgarny to jest poprostu choroba jest nad pobudliwy ale ogólnie to dobry dzieciak z niego ,tylko trzeba umiec do niego dotrzeć. Mysle ze o te pare groszy wy nie zbiedniejecie a on sie nie wzbogaci. a wy co byscie zrobili będąc na jego miejscu... ??
|
|
No na pewno byśmy nie pili i palili w tych trudnych czasach ...
|
|
http://www.osesek.pl/wiadomosci-i-ciekawostki/zdrowie-psychologia/1325-who-odra-atakuje-europe.html "Japonia długo nie szczepiła dzieci przeciwko różyczce, odrze i śwince, ale liczba dzieci autystycznych była tam nie mniejsza niż w krajach, gdzie podawano taki preparat" - stwierdził dr Grzesiowski. Jego zdaniem, znacznie bardziej niebezpieczne jest zaprzestanie, czy choćby ograniczenie szczepień, o czym przekonują najnowsze doniesienia WHO. http://www.osesek.pl/zdrowie-i-pielegnacja-dziecka/szczepienia-dziecka/965-szczepionka-mmr-nie-ma-zwiazku-z-autyzmem.html http://www.osesek.pl/zdrowie-i-pielegnacja-dziecka/szczepienia-dziecka/702-szczepionki-nie-powoduja-autyzmu.html
|
|
Nie byłam szczepiona przeciwko różyczce, śwince i odrze, tak jak i moje rodzeństwo - żyjemy i mamy się dobrze. Swojego dziecka od tych chorób też nie mam zamiaru szczepić. Synek po szczepionce od pneumo spędził tydzień w szpitalu z zapaleniem nerki. Mocno się teraz zastanowię, czy decydować się na kolejne szczepienia. Szczepionki mają skutki uboczne, nie są w 100% skuteczne. Znajomi szczepili przeciw pneumo, rotawirusom i ich dzieci i tak zachorowały. To loteria, jedne zachoruje pomimo szczepień, drugie będzie zdrowe pomimo ich braku. A co do aspartamu, ciekawi mnie taki Sab Simplex (antykolkowe krople dla dzieci) sprzedawany w Polsce go zawiera, a ten, który można kupić za granicą w składzie go już nie posiada? To co polskie zawsze ma być gorsze?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |