niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bill Gates uważa, że nie jesteśmy gotowi na kolejną pandemię, a ta na pewno wybuchnie

Kolega mi mówił że podobno ma być ich więcej.Z tego co wiem to i oni też kana rują w Ostrołęce.Chyba ich jest tam 10.Ale najgorsza to taka mała pani

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bill Gates uważa, że nie jesteśmy gotowi na kolejną pandemię, a ta na pewno wybuchnie

- Dobrze że nie kradnie a przecież mógł by !!!. Moja siostra jak raz mu dała to była dumna że ktoś jej szybę umył. A ja go podziwiam że jest zaradny i nie narzeka, że pracy niema - jak nie jeden stary.

Re: Bill Gates uważa, że nie jesteśmy gotowi na kolejną pandemię, a ta na pewno wybuchnie

Kiedy odbędzie się kolejna sesja rady miasta ?

Ogromnym problemem jest to, że nie robi się pełnych badań przed przystąpieniem do szczepienia. Szkopuł tkwi w tym, że bez takich badań nie da się tak naprawdę przewidzieć reakcji organizmu na szczepienie (np. przy alergiach, lub nietolerowaniu jakiegoś składnika szczepionki lub leku). Jak widać autyzm ujawnia się przeważnie w pewnym wieku, mogą go prowokować niektóre czynniki, o co niesłusznie są podejrzewane szczepionki.
NFZ nie refunduje badań, a lekarze ich nie wykonują, tylko rutynowe badania temperatury, badanie klatki piersiowej, itd, itp.
Chemia to chemia. Nie łudzę się tym, że jestem w 100% pewien, że nie wystąpią objawy poszczepienne. Najgorsze jest to, że nie wiem czy w skutek braku pełnej wiedzy nie zaszkodzę dziecku.
Szczepionki są jednak dobroczynne ze względu na zmniejszenie epidemii wielu bardzo groźnych chorób. Jak każdy lek mają swoje przeciwwskazania.

O kurczę, Kurczaka z MPK wyrzucili, a taki był kreatywny:)

Mnie nie ale zdziwiło mnie to że ludzi MPK zatrudnia jak mają kłopoty finasowe

Autor: Co_Ja_Pacze (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 04-10-12 21:59

Małe to i wredne na dodatek rude ;))

Co chcesz od rudych, he? :]

Kasia..

v vectrze nie wejdziesz na hub IST. Ja znam konfigurację z IST tylko. Ale chyba w każdej innej sieci jakoś można wynależć HUBy i sie z nimi łączyć. Trzeba tylko zwrócić uwagę, jaka ilość plików udostępnionych jest wymagana na danym HUBie. W IST jest chyba 10Gb.

Marta tu masz link do Dc++
http://www.dobreprogramy.pl/DC,Program,Windows,12644.html
Zainstaluj, jak nie będziesz sobie radziła to podpowiem ustawienia z IST.

rudy błazen z druhem

MIJ zgłosiłaś tam spaniela ?

jesli tak to bardzo proszę, kiedy go zobaczysz,skontaktuj się ze mną 792020030, mój spanielek zaginął w sobotę, do tej pory nie udało nam się go odnaleźć :(

aha, rozumiem.. no trudno, szukam dalej... Swoją drogą, już nie pierwszy raz słyszę o tym psie, mój tata często jeździ przez tamte okolice i często go widzi, myślał że ktoś go wypuszcza na spacer i był bardzo zdziwiony że taka sytuacja ma miejsce ale wygląda na to że ktoś go wyrzucił

ps:Aspartam jest do dzisiaj na liście śrdków bojowych CIA! Powoduje m.in. dziesięciokrotny wzrost podatności na sugestię. Głównym producentem tego świństwa (ma różne nazwy) jest gen. Ramsfeld (byly szef NATO), który - nie mogąc otrzymać poparcia naukowców co do nieszkodliwości tego "cudu"- rozpętał W USA kampanię antycukrową i teraz w USA nawet odżywki dla niemowląt "słodzą" tym gównem. O "uczciwosci" tych łobuzów świadczy Codex Alimentarius.

rudy błazen z druhem

tata mówił że widział tego psa kilka razy już dużo wcześniej,nie chcę wprowadzić w błąd i mówić czyjest wypuszczany, czy ktoś go wyrzucił, ale mimo wszystko, to nie jest mądre żeby wypuszczać psa na całe dnie, tym bardziej przy tak ruchliwej ulicy

To teraz pogadajmy o GMO. Ciekawie będzie.

Kasia..

Nieruszanie tyłka z domu to wielki plus! :D Ja lubię naukę przez Internet. Warto mieć kontakt , być pod opieką doświadczonego nauczyciela. W razie pytań mamy do kogo je skierować. Nauka języka angielskiego przez Skype dzisiaj już jest coraz bardziej popularna. Osatnio natrafiłam na ofertę szkoły "The English Factory". Jak dla mnie , to wydaje się być ciekawa. Może nie oferta dla dzieci, ale np.kurs przygotowujący do egzaminu/certyfikatu to akurat dobre rozwiązanie. Podaję link,żeby sobie zerknąć:

http://tef.edu.pl/

Pewnie słynny p. Kurowski :D

Kasia..

Jadę na Choroszczańską.. do WSE... Jak pasuje tobie to mogę zabrać... Mam 6 miejsc wolnych xD
Tylko problem, bo musicie z bucika gnać przez cały Biały... Chyba że banem. Ale to już wasze zmartwienie.

...dobrze jest...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org