sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
To jest wasza tolerancja.

--> martuchnam mamy podobne zdanie...
-->_maly_ jeżeli cie nie interesuje ogłoszenie to nie musisz się wypowiadać bo tacy ludzie jak ty nie robią na mnie wrażenia...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: To jest wasza tolerancja.

Ekonomistka,to ,że Ty napisałaś ,że moc wynosi 18v to mnie nie dziwi.Wcale nie musisz się na tym znać,ale jak expert czyt.trol martuchna wypowiada się na temat tych narzędzi i nie poprawia Cię ,że to nie moc tylko napięcie bateri zasilającej to o czym ja mam z nią dyskutować.

wiem,wiem ze nie bedzie pamietac,ale czasem sie trafią takie pielegniary bez wyczucia ze chciałabym miec pewnosc ze ktos to delikatnie zrobi :)

"nowi kanary" WTF????

ok zobaczę tam, dzięki!

to nie ja siedze 24h/7 na forum i pierdole glupoty jak ty..nie ja wcinam sie w kazdy temat tylko ty,i nie ja jestem samotnikiem zrzeda itp tylko ty..powiedzialam ci wyliz mi obcasy gdyz na calowanie mnie w dupe musisz sobie zasluzyc..ja mowilam o marce sprzetu a ceny znam tak tu jak i za granica

rudy błazen z druhem

tak, spotkalem ich w niedziele wieczorem.
klient byl z plecaczkiem w dresach. jest lysawy i ma duze uszy. mniej wiecej 1,75 wzrostu lat mysle 35.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

drzewko_szczescia - w vectrze

Ludziska spokojnie nie chce żeby moje ogłoszenie wywoływało takie emocje a szukam tylko osoby która jest zainteresowana kupieniem takiego zestawu... każdy kto się zna to wie o co chodzi z tymi 18 V a ja sie przyznaje że sie nie znam i tyle :)

na senatorskiej z 10zł bierze ;p i elegancko robi

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org