Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To jest wasza tolerancja. |
--> martuchnam mamy podobne zdanie... -->_maly_ jeżeli cie nie interesuje ogłoszenie to nie musisz się wypowiadać bo tacy ludzie jak ty nie robią na mnie wrażenia...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To jest wasza tolerancja. |
Ekonomistka,to ,że Ty napisałaś ,że moc wynosi 18v to mnie nie dziwi.Wcale nie musisz się na tym znać,ale jak expert czyt.trol martuchna wypowiada się na temat tych narzędzi i nie poprawia Cię ,że to nie moc tylko napięcie bateri zasilającej to o czym ja mam z nią dyskutować.
|
|
wiem,wiem ze nie bedzie pamietac,ale czasem sie trafią takie pielegniary bez wyczucia ze chciałabym miec pewnosc ze ktos to delikatnie zrobi :)
|
|
"nowi kanary" WTF????
|
|
ok zobaczę tam, dzięki!
|
|
to nie ja siedze 24h/7 na forum i pierdole glupoty jak ty..nie ja wcinam sie w kazdy temat tylko ty,i nie ja jestem samotnikiem zrzeda itp tylko ty..powiedzialam ci wyliz mi obcasy gdyz na calowanie mnie w dupe musisz sobie zasluzyc..ja mowilam o marce sprzetu a ceny znam tak tu jak i za granica rudy błazen z druhem
|
|
tak, spotkalem ich w niedziele wieczorem. klient byl z plecaczkiem w dresach. jest lysawy i ma duze uszy. mniej wiecej 1,75 wzrostu lat mysle 35. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
drzewko_szczescia - w vectrze
|
|
Ludziska spokojnie nie chce żeby moje ogłoszenie wywoływało takie emocje a szukam tylko osoby która jest zainteresowana kupieniem takiego zestawu... każdy kto się zna to wie o co chodzi z tymi 18 V a ja sie przyznaje że sie nie znam i tyle :)
|
|
na senatorskiej z 10zł bierze ;p i elegancko robi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |