Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Totalsi !!! Mieliście Kijowskiego teraz macie Lempart gratulacji!!!! |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Totalsi !!! Mieliście Kijowskiego teraz macie Lempart gratulacji!!!! |
Super specjalista. USG zrobią ci na miejscu w Wysokim Maz, nie marnuj czasu gdzie indziej bo i tak to się zda psu na budę. Kolejka będzie długa ale idzie jak woda i przyjmie wszystkich. Takich ludzi nam trzeba - słuchaj i rób co ci powie bo on wie co robi nie to co inni, którym się tylko często coś wydaje. Polecam.
|
|
Na Makowej podobno też pobierają fachowo. Nie martw się, dziecko po chwili zapomni..
|
|
A i jeszcze jedmo,podała Ci cenę tego sprzętu zanim dokładnie napisałaś jaki to model.Jasnowidza widocznie tu mamy.
|
|
Moja mama ma zawsze ZWROTY - bo nigdy nie odkręca grzejników a ja marznę jak diabli no i co - tak niby jest lepiej pomyślał by kto .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
|
|
Takos dziękuję za wsparcie w dyskusji. Aspartam już był mi znany, tj. jego fatalne skutki zażywani, od kilku lat. Nie kupuję żadnych produktów z tym słodzikiem, ani zresztą innych z dodatkami. Np. serek topiony hochland ma E, które powoduje zaburzenia pracy żołądka, a drugi skoki ciśnienia i to podaje się dzieciom. W przyszłym roku ukaże się publikacja, będzie w niej między innymi jeden rozdział mojego autorstwa odnośnie dodatków do żywności, jestem w trakcie pisania i badań. Jak już się ukaże dam znać na forum.
|
|
|
- odkręć je i trzymaj w lodówce przez zimę całą - na pewno będzie zwrot, firma nie straci a sąsiedzi zapłacą i za ciebie i za siebie.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |