Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ostatnie ostrzeżenie |
wiedziałam, że w końcu znajdzie się równie inteligentna wypowiedź, jak Claro! :) Dla Twojej wiadomości, to nie ja zgubiłam psa. Pies nie był głodny, więc możesz sobie darować te chamskie wypowiedzi, prawdziwy z Ciebie "Lomżyniaczek"- byleby tylko się do czegoś przyczepić. Jest do piesek, dość wysoki jak na spaniela, bardo przyjazny, ma niecały rok. Posiada krótką sierść, która jest dłuższa z tyłu całych łapek i długi ogon. Podejrzewam że ktoś po prostu go sobie wziął i może być to ta kobieta, o której pisałam wyżej...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ostatnie ostrzeżenie |
policjantem, czy może pracujesz w straży miejskiej? idź lepiej przed telewizor bo widzę że stamtąd czerpiesz mądrość życiową i przychodzisz chyba tylko po to, żeby kogoś poobrażać. Założyłam ten temat z myślą o ludziach, którzy chcieliby pomóc, nie odwrotnie
|
|
Na Ks. Anny przy Szosie Zambrowskiej chodził sobie taki. Sam, nie sądzę żeby ktoś był na tyle nieodpowiedzialny żeby puszczać psa luzem między samochody.
|
|
zalezy do jakiego sklepu...w marketach typu stokrotka biedronka itd jest zakaz podpisywania odpowiedzialnosci materialnej pomimo tego pracodacy zadaja podpisu rudy błazen z druhem
|
|
flower48@wp.pl :D
|
|
Powiedzieć a podpisać to dwie inne czynności. Mówić można wszystko. A to powinno być udokumentowane.
|
|
mam cerę skłonną do wyprysków . dlatego używam fluidów kryjących , mam cerę mieszaną wiec ja polecam Manhattan powder Mat. jest dobry , nie świeci się , długo się utrzymuje. jedyny minus to taki że ciężko dobrać kolor . ale mam jasna karnację i kolor sand 80 jest dobry. polecam również jak już ktoś wspomniał maxfactor lasting performance. fajny tez jest z rimmela lasting finish cena jego okolo 30 zł ale rowniez polecam ale mimo ze jest dobry po dwóch godzinach już się świeci.
|
|
Chcesz żyć? NIE JEDZ! obejrzyjcie sami :) http://www.youtube.com/watch?v=4lpxM1gwmCg rudy błazen z druhem
|
|
Aż miło czytać jest,że jeszcze są Tacy Ludzie dobrej woli którzy chcą pomóc i dają co mogą od serca!!:):):)też przyłączam do tej akcji i popytam wśród znajomych i rodziny i na pewno odezwę się pod ten numer:)Każdy z Nas kiedyś może znależć się w takiej sytuacji...Pozdrawiam. urbi et orbi !
|
|
a jak z cenami duże są różnice w poszczególnych sklepach??
|
|
proszę o info na e-mail: kasiam3012@o2.pl
|
|
też wypełniłam ;) rudy błazen z druhem
|
|
o to już wiem że chodzisz wieczorem ;) ok to może jutro ... Ok ja spadam na siłownie pozdrawiam ;)
|
|
W srode mam teoretyczny , i tutaj pytanie ile teraz mniej wiecej sie czeka na egzamin praktyczny kat. A ? 2 tyg? 3 ?
|
|
sorry za brak skladu i brak polskich liter, ale pisalem, to co teraz mysle i nie chcialem sie pogubic w tym co chce napisac. mam nadzieje, ze rozumiecie. urbi et orbi !
|
|
zancie moze kto zajmuje sie obarazami z tjaniny bo mam fajny obraz a chcialbym zeby mi drugi taki sam zrobil bo ten stary juz jest i kolory sie zmienily na bardziej szare
|
|
MR.Y : Nie, męża nie ma w domu, poszedł naje*ać gościowi o numerze telef : 692-***-200 ;) A co?
|
|
Ja ogólnie i tak i tak mam 2h drogi do Wys. Maz., więc dla mnie nie ma różnicy gdzie będę mieć rehabilitację.. Pytam się czy tam można mieć...
|
|
Jak to ten,to Gość wpadł!!!szybko i za parę groszy oddaje!!!Dużymi literami opisał!!!!:):) Życzę powodzenia w odnalezieniu sprawcy!!! „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
ja czekalem 4 dni
|
|
btw prawa jazdy A, gdzie robiłeś kurs i ile płaciłeś i czy polecasz? i w ile czasu wyjeździłeś godzinki, bo chce zacząć i szybko zrobić;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |