niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Główny doradca premiera ws. COVID-19: W wakacje rząd chciał, aby Polacy się zakażali

a co chcesz byc zlodziejem czy pracownica,jesli jestes w pracy to jestes odpowiedzialna co sie w tym sklepie znajduje,czy jestes starzystka czy masz umowe o dzielo czy nawet umowe slowno jestes odpowiedzialna za towar i pienadze w sklepie,i musisz sie rozliczyc.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Główny doradca premiera ws. COVID-19: W wakacje rząd chciał, aby Polacy się zakażali

No i po bólu. Na razie działa znieczulenie, ale jak odejdzie też ma nie boleć. Ząb jednak do leczenia, co też mnie cieszy:)

Re: Główny doradca premiera ws. COVID-19: W wakacje rząd chciał, aby Polacy się zakażali

Zalezy czy jakieś konkretne miejsce czy obojętnie gdzie wysadzić. Jadę akurat w sobotę rano...

...dobrze jest...

Witam. Gdzie w Łomży mógł bym kupić gąsior do wina??

hej. Dzwoniłem pod ten numer i jakoś nikt nie odebrał. A mam na zbyciu ubrania po siostrach, i siostrzeńcach. Mogę także oddać zabawaki, pralkę, żelazko, meble w dobrym stanie do pokoju gościnnego.

na kierzkowej

Treść jest ukryta

Witam! mam pytanie: Czy ktos poradzi mi kogos kto zakłada tłumiki samochodowe nie drogo? Chodzi mi tu o lekka przerobke wydechu :) z Gory Dziekuje i Pozdrawiam :)

Właśnie przed chwilą przeglądałam oferty prac zamieszczone w dziale ogłoszeń 4lomza..ale się uśmiałam...chcą do sklepu spożywczego zatrudnić - cv wraz ze zdjęciem proszą aby przesyłać na maila..wow nawet do pracy w spożywczaku robią castingi...:D:D to się porobiło....

Kasia..

a no własnie cos tam widzialem. Dokładniej chodzi mi o puszczenie tłumika na wprost bo w Mazdzie jest tłumik boczny a na allegro wypatrzylem Tłumik prosty :)

Autor: ktoś00 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 04-10-12 10:41

Każdy stażysta powinien być pod pieczą opiekuna np. w sklepie przy sprzedawcy. Staż to między innymi nabywanie doświadczenia i oczywiście nauka. Wydaje mi się, że nie posiadasz odpowiedzialności. Natomiast każdy zakład udzielający Ci stażu może( ale nie musi) przed przyjęciem na stanowisko dać Ci dokument do podpisania z odpowiedzialnością materialną.

O właśnie! A to że pracodawca wystawia samego stażystę w sklepie bo chce zaoszczędzić a nie nauczyć - to czemu stażysta ma ponosić całą winę za to że np się pomylił i źle policzył? Nie znamy sytuacji, ale zgadzam się z ktoś00 całkowicie. Gdzie był opiekun stażu?

jestem studentem pwsip i szukam pokoju do wynajęcia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org