Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Główny doradca premiera ws. COVID-19: W wakacje rząd chciał, aby Polacy się zakażali |
a co chcesz byc zlodziejem czy pracownica,jesli jestes w pracy to jestes odpowiedzialna co sie w tym sklepie znajduje,czy jestes starzystka czy masz umowe o dzielo czy nawet umowe slowno jestes odpowiedzialna za towar i pienadze w sklepie,i musisz sie rozliczyc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Główny doradca premiera ws. COVID-19: W wakacje rząd chciał, aby Polacy się zakażali |
No i po bólu. Na razie działa znieczulenie, ale jak odejdzie też ma nie boleć. Ząb jednak do leczenia, co też mnie cieszy:)
|
|
Re: Główny doradca premiera ws. COVID-19: W wakacje rząd chciał, aby Polacy się zakażali |
Zalezy czy jakieś konkretne miejsce czy obojętnie gdzie wysadzić. Jadę akurat w sobotę rano... ...dobrze jest...
|
|
Witam. Gdzie w Łomży mógł bym kupić gąsior do wina??
|
|
hej. Dzwoniłem pod ten numer i jakoś nikt nie odebrał. A mam na zbyciu ubrania po siostrach, i siostrzeńcach. Mogę także oddać zabawaki, pralkę, żelazko, meble w dobrym stanie do pokoju gościnnego.
|
|
na kierzkowej
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam! mam pytanie: Czy ktos poradzi mi kogos kto zakłada tłumiki samochodowe nie drogo? Chodzi mi tu o lekka przerobke wydechu :) z Gory Dziekuje i Pozdrawiam :)
|
|
Właśnie przed chwilą przeglądałam oferty prac zamieszczone w dziale ogłoszeń 4lomza..ale się uśmiałam...chcą do sklepu spożywczego zatrudnić - cv wraz ze zdjęciem proszą aby przesyłać na maila..wow nawet do pracy w spożywczaku robią castingi...:D:D to się porobiło.... Kasia..
|
|
a no własnie cos tam widzialem. Dokładniej chodzi mi o puszczenie tłumika na wprost bo w Mazdzie jest tłumik boczny a na allegro wypatrzylem Tłumik prosty :)
|
|
Autor: ktoś00 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 04-10-12 10:41 Każdy stażysta powinien być pod pieczą opiekuna np. w sklepie przy sprzedawcy. Staż to między innymi nabywanie doświadczenia i oczywiście nauka. Wydaje mi się, że nie posiadasz odpowiedzialności. Natomiast każdy zakład udzielający Ci stażu może( ale nie musi) przed przyjęciem na stanowisko dać Ci dokument do podpisania z odpowiedzialnością materialną. O właśnie! A to że pracodawca wystawia samego stażystę w sklepie bo chce zaoszczędzić a nie nauczyć - to czemu stażysta ma ponosić całą winę za to że np się pomylił i źle policzył? Nie znamy sytuacji, ale zgadzam się z ktoś00 całkowicie. Gdzie był opiekun stażu?
|
|
jestem studentem pwsip i szukam pokoju do wynajęcia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |