sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ostatnie ostrzeżenie

wiedziałam, że w końcu znajdzie się równie inteligentna wypowiedź, jak Claro! :) Dla Twojej wiadomości, to nie ja zgubiłam psa. Pies nie był głodny, więc możesz sobie darować te chamskie wypowiedzi, prawdziwy z Ciebie "Lomżyniaczek"- byleby tylko się do czegoś przyczepić.

Jest do piesek, dość wysoki jak na spaniela, bardo przyjazny, ma niecały rok. Posiada krótką sierść, która jest dłuższa z tyłu całych łapek i długi ogon. Podejrzewam że ktoś po prostu go sobie wziął i może być to ta kobieta, o której pisałam wyżej...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ostatnie ostrzeżenie

policjantem, czy może pracujesz w straży miejskiej? idź lepiej przed telewizor bo widzę że stamtąd czerpiesz mądrość życiową i przychodzisz chyba tylko po to, żeby kogoś poobrażać. Założyłam ten temat z myślą o ludziach, którzy chcieliby pomóc, nie odwrotnie

Na Ks. Anny przy Szosie Zambrowskiej chodził sobie taki. Sam, nie sądzę żeby ktoś był na tyle nieodpowiedzialny żeby puszczać psa luzem między samochody.

zalezy do jakiego sklepu...w marketach typu stokrotka biedronka itd jest zakaz podpisywania odpowiedzialnosci materialnej pomimo tego pracodacy zadaja podpisu

rudy błazen z druhem

flower48@wp.pl :D

Powiedzieć a podpisać to dwie inne czynności. Mówić można wszystko. A to powinno być udokumentowane.

mam cerę skłonną do wyprysków . dlatego używam fluidów kryjących , mam cerę mieszaną wiec ja polecam Manhattan powder Mat. jest dobry , nie świeci się , długo się utrzymuje. jedyny minus to taki że ciężko dobrać kolor . ale mam jasna karnację i kolor sand 80 jest dobry. polecam również jak już ktoś wspomniał maxfactor lasting performance. fajny tez jest z rimmela lasting finish cena jego okolo 30 zł ale rowniez polecam ale mimo ze jest dobry po dwóch godzinach już się świeci.

Chcesz żyć? NIE JEDZ!

obejrzyjcie sami :)

http://www.youtube.com/watch?v=4lpxM1gwmCg

rudy błazen z druhem

Aż miło czytać jest,że jeszcze są Tacy Ludzie dobrej woli którzy chcą pomóc i dają co mogą od serca!!:):):)też przyłączam do tej akcji i popytam wśród znajomych i rodziny i na pewno odezwę się pod ten numer:)Każdy z Nas kiedyś może znależć się w takiej sytuacji...Pozdrawiam.

urbi et orbi !

a jak z cenami duże są różnice w poszczególnych sklepach??

proszę o info na e-mail: kasiam3012@o2.pl

też wypełniłam ;)

rudy błazen z druhem

o to już wiem że chodzisz wieczorem ;) ok to może jutro ... Ok ja spadam na siłownie pozdrawiam ;)

W srode mam teoretyczny , i tutaj pytanie ile teraz mniej wiecej sie czeka na egzamin praktyczny kat. A ? 2 tyg? 3 ?

sorry za brak skladu i brak polskich liter, ale pisalem, to co teraz mysle i nie chcialem sie pogubic w tym co chce napisac. mam nadzieje, ze rozumiecie.

urbi et orbi !

zancie moze kto zajmuje sie obarazami z tjaniny bo mam fajny obraz a chcialbym zeby mi drugi taki sam zrobil bo ten stary juz jest i kolory sie zmienily na bardziej szare

MR.Y :

Nie, męża nie ma w domu, poszedł naje*ać gościowi o numerze telef : 692-***-200 ;) A co?

Ja ogólnie i tak i tak mam 2h drogi do Wys. Maz., więc dla mnie nie ma różnicy gdzie będę mieć rehabilitację.. Pytam się czy tam można mieć...

Jak to ten,to Gość wpadł!!!szybko i za parę groszy oddaje!!!Dużymi literami opisał!!!!:):) Życzę powodzenia w odnalezieniu sprawcy!!!

„Prawda jest największym wrogiem państwa.“
Joseph Goebbels.

ja czekalem 4 dni

btw prawa jazdy A, gdzie robiłeś kurs i ile płaciłeś i czy polecasz?
i w ile czasu wyjeździłeś godzinki, bo chce zacząć i szybko zrobić;]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org