Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Król POlskiego kościoła |
Miał na myśli pracę u Jędrusia, ha ha ha i trzeba dodać że do 18 lat najlepiej. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Król POlskiego kościoła |
nie na krasce to mi powiedział ale lipa a ja mu ale to u was ,ja nie pamiętam pewnie ma amnezję\ podobnie w ducato/ ewelin wstawiał wyjazdowo w rogienicach u lakiernika takiego wstawił i cieknie po paru miesiącach a dowiedziałem się że w kisielnicy robią dwaj tacy co sa prawdziwymi mechaniorami a dlaczego bo zrobili warszawę 223 jak z salonu to są goście
|
|
nie rozumiem ?
|
|
dentysta czy jest porządny lub porządna dentystka co potrafi zrobić zaleczyć ząb aby to z parę lat bylo ok
|
|
andy napisz mi bo tu liter chyba brakuje w tym mailu..masz tu moj martaluiza281@interia.pl nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
polecam dr. Bączek, która przyjmuje w przychodni MODENT na. Ks. Janusza. tel. 86 218-52-12
|
|
Miałabyś sumienie to zrobić takim cudeńkom? Mocni w gębie...
|
|
ups z daleka od tej firmy bo bankructwo pewne znam chłopaka co miał miec 2 samochody wielki dom itd a teraz ma tylko małego składaka
|
|
Zbieram nakretki tak bez celu(żeby sie nie marnowały) i proszę, cel "znalazł się sam" :) Pozdrawiam.
|
|
dziękuję za propozycje interesują mnie osobiste spostrzezenia a nie zasłychnięte jeśli ktoś takie ma dziękuję
|
|
milka94 dlaczego usadziłaś się na Miles i Qube 2 najgorsze dna w Łomzy ? JAK SOBOTA TO TYLKO QUATRO
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |