Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zakaz aborcji przyczyną zabójstwa |
Po co mi sztuczna wagina jak moge twoj pysk wymeczyc cwelu bity. Daj namiary na siebie to zaraz moge ci z ryja wagine zrobic. Co ty rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zakaz aborcji przyczyną zabójstwa |
Zgadza się, jakby załatwił od razy goemnetreie to inna sprawa
|
|
I nie tylko, jest taki sklep gekon...
|
|
|
A jeździsz też w innych terminach? ***** ***
|
|
Przyjedzie rozliczenie i głowa upadnie, kawał szui z prezesostwa, ale ludzie zobaczą co i jak... rudy błazen z druhem
|
|
Niestety nie jest, a i refundacji nie ma, NFZ chyba nigdy tego nie zrobi, a na taką medycyne trzeba mieć kasę...
|
|
gagatek napisał(a): > ja widzę 1 plus dla miasta w tym tłoku i smrodzie spalin. > zatrudnienie miejscowego gwiazdora PO. Gdyby to było jeszcze zabawane...
|
|
PREMIERZE JAK ZYC hahahahahahahahah. czesto zagladasz na te strony:)))) ********* cie co deklu i bardzo dobrze Lubie erotomanów wkur,wiać i zmuszać do refleksi nad samym sobą:)))) produkuj sie produkuj i zmuszaj swój mało pofałdowany dekiel do myślenia:))))) zapewne musiałeś ojca i matke wysyłać do szkoły żeby przejść do nastepnej klasy:))))) noobie:)))))
|
|
Droga aneczko Nie szukam wrazeń napisałam prawdę rozliczane było ciepło ryczałtowo i było korzystnie kazdy miał zwroty i nie marzło się A ty moja droga jak jest potrzebny jest tobie wibrator to nie proponuj nikomu bo świadczy o twoim wychowaniu pozdrawiam
|
|
musli- A w którym?
|
|
Moja żoneczka od dłurzszego czasu śpi z marchewką którą trzyma pod poduszką.Nie wiem co to ma oznaczać,szukam porad i opinii
|
|
Oj nie męczcie już Radka z Kolna CXRSa, wel AndyC itp itd, Zezowate szczęście ma na niego namiary, kiedyś go zlokalizował i zdjęcie można było zobaczyć. Poniosło chłopka, kosza dostał.
|
|
W którymś z artykułów w komentarzach przeczytałem przykład z lekcji farmacji na uczelni medycznej. Pytanie studentów do profesora: Co to jest aspiryna homeopatyczna? Odpowiedź: Wrzućcie na jednym moście aspirynę do rzeki i udajcie się w górę rzeki na drugi most. Tam weźcie wiadro i napełnijcie je wodą z tejże rzeki. To jest właśnie aspiryna homeopatyczna i tzw. "pamięć wody". Dziękuję za skuteczność takiego leku. Unikam brania antybiotyków, bo wiem że mają negatywne działanie, ale są sytuacje które wymagają ich zastosowania. Niestety, ale angina jest jednym z tych przykładów, które wymagają użycia antybiotyku, bo źle leczona angina może prowadzić do gorączki reumatycznej (paciorkowce atakują stawy jak również serce, zęby - ważne jest dbanie o higienę jamy ustnej) lub zapalenie nerek. Drugim przykładem jest zapalenie zatok. Przyczyna bakterie lub alergie. Potrzebna jest terapia antybiotykami lub lekami antyhistaminowymi. Wystąpienie nowotworów to równie przykład, gdzie homeopatia nie ma zastosowania. Cuda się zdarzają, jeśli człowiek w to wierzy, ale ślepa wiara w homeopatię może tylko zaszkodzić. Ale co kto lubi...
|
|
|
Belfer masz rację ARUS nie zwlekaj bierz się do roboty i to ostro.
|
|
dzięki wielkie za info ;D
|
|
Wczoraj 29.09 około godziny 20.00 w okolicach nowej budowy przy przy ul. Szosy Zambrowskiej/ Rycerskiej zaginął pies rasy Cocker Spaniel. Maści rudej, piesek ma krótką sierść na grzbiecie, dłuższą na łapach. Znakiem szczególnym jest trochę mniejsze lewe oko. Ma czerwoną obrożę. Wszelkie osoby które mają jakiekolwiek informacje bardzo proszę o kontakt. Dla znalazcy przewidziana nagroda. KONTAKT: Orange- 504178647 Play- 792020030 rudy błazen z druhem
|
|
trzezwy dzieki wielkie za normalna odpowiedz ;) Kasia..
|
|
http://ogloszenia.zambrow.org/Adv?id=28119 masz tutaj namiary,pozdrawiam Kasia..
|
|
Julio ilu facetów wyłowiłeś na swoj gayowski nick:)) w swym zwiazku jesteś Panem czy Panią? Camper
|
|
nic nadzwyczajnego na marynarskiej jest piekarenka mała ale jara proszę o spróbowanie razowego bez chemicznych dodatków
|
|
Czy tylko ja nie znoszę niedzieli i siedzenia w domu wieczorami? Nie mam obecnie auta, mieszkam na glebie i się wpieniam... A wieczory coraz dłuższe... Cholera by to...
|
|
Ewentualnie jakiś film :) rudy błazen z druhem
|
|
dziękuję za jakiekolwiek informacje, lecz podbijam nadal temat...
|
|
No to sama widzisz martuchnam :):) I jeszcze bronisz jednego z tych pos.r.nców:):):) Odpuśc sobie bo nie warto jak widzisz . Moja opinia o tym mieście jest dokładnie taka sama jak twoja. Ale życ w nim trzeba. A taka menda 7-mio nickowa nie będzie tutaj jechała po normalnych ludziach za prawdę. ***** ***
|
|
odezwij się na maila : eelinaa@wp.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |