Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ludzie mają dość... |
maruda Ty nie rozumiesz w ogole naszej religii widze:) posmiewisko no ciekawe wiesz:) Własnie i tu wyszlo twoje czytanie ze zrozumieniem maruda chodzilo mi zebys pisal Ty duza litera a nie moj nick:) I w tej chwili obraziles Izohaline ona ma racje w tym temacie,napisales ze ona ma brak podstawowej wiedzy:) mylisz sie i to bardzo jakbys sie przeszedl z raz do kosciola wlasnie w WIELKANOC to bys wiedzial:) zrozum tylko te dwa slowa narodziny i zmarchwystanie...Ale Ty tego nie zrozumiesz bo udajesz madrego tylko i wylacznie:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ludzie mają dość... |
Marudo ty nie rozumiesz przesłania tych świąt.... Zacząłeś temat od tego ze wazniejsza jest Wielkanoc a teraz mówisz ze Boze Narodzenie. Wyjasnilam Ci dlaczego Wielkanoc jest ważniejsza. Boze narodzenie tez jest wazne. Jednak powinienes zauwazyc, że niektorych spraw nie da sie logicznie wytłumaczyc...
|
|
Dziękuję zauroczony, ze wyjaśniasz Marudzie błędy które popełnia ale zauwaz, że chyba i tak to do Niego nie dotrze, więc nie wiem czy warto sie wysilac. Maruda to maruda. Niecierpi gdy ktos zwraca mu uwage i mysli, ze wszystko wie lepiej. To przykre...
|
|
Poczekaj,nie długo w gimnazjum zrobią dyskotekę to pójdziesz i potańczysz;-)Bo jest jeszcze druga opcja,,,ale nie wiem czy powinnam pisać;-)
|
|
Ja sie nie przejmuje zdaniem marudy:) mam chociaz ubaw:) marudo ja nie musze udowadniac ze jestem inteligetny jak Ty sie tym chwalisz i jaki jestes madry:)chociaz nie obrazam kobiet:) nie ma co dyskutowac bo maruda uwaza ze wszystko wie najlepiej i nie umie sie przyznac ze do blędu niestety:)
|
|
milka :0 To z chłopakiem pograjcie w kucanego berka przy zgaszonym świetle, ale nie włóczcie się nocami po mieście :):)
|
|
Ja jadę w poniedziałek rano. Mam wolne miejsca. gg 10502634
|
|
I znow obrazasz ta dziewczyne... Wiesz ja jestem wychowany tak ze dziewczyny i kobiety sie szanuje:) jesli CI sie nie podoba to trudno masz rodzicow "wiesniakow" jak Ty to piszesz to tak CIe wychowali:) a i jeszcze wiesz kto najwiecej krzyczy "wiesniaki, wiesniaki, wiesniaki" ten co pochodzi ze wsi a przeprowadzil sie na poludnie i od razu wies mu smierdzi:) Prawdziwy lomzyniak nie bede nazywal kogos wiesniakiem ale takich jest mala garstka niestety:)Jestes potomkiem rozstrzasaczy gnoju i uwazasz sie za nie wiadomo kogo:)
|
|
Marudo potrafie logicznie myslec. A do kościoła nie ide po to by posiedziec godzine. Wierze w to co jest zapisane w Piśmie świętym. A zauroczony zawiodles mnie. Zauwaz ze teraz Ty tez jestes nabijaczem postów i nic konkretnego nie wnosisz do rozmowy. Ja nie udzielam sie na forum zbyt czesto. Jestem kiedy chce, wiec nie mów mi ze nie mam w życiu co robic. Kazdy ma swoj czas i dysponuje nim jak chce. Zauroczony i nie wracaj juz do tego tematu bo w początkowych postach tego wątku wspominałes juz o tym, wiec powtarzasz sie kolego...
|
|
ale ja mówię o sobocie :)
|
|
Dobry pomysl. Milej nocy. ;)
|
|
izohalina :) Ty jednak potrafisz logicznie mysleć i odkryłas moje intencje :) Gratuluje :) No ale niestety kolega zauroczony rozumem nie błysnął :) I to jest przykre, bo próbował za wszelka cenę :) Tobire izohalina życze dobrej nocy :):) A ty zauroczony trenuj intelekt bo duuuuuuuuużo ci jeszce brakuje do normalności :) Omanio ty tez mnie rozszyfrowałas doskonale proponując zakończenie dyskusji Gratuluje :) I tobie tez życzże dobrej nocy :) rudy błazen z druhem
|
|
Byłem pierwszy raz, bardzo miłe wrażenia! Dziekuje koledze w żółtej kamizelce za pożyczenie klucza do wyprostowania steru :) Marek
|
|
Witam kupiłem małego asus Eee PC X101CH i chciałbym wymienić ram na większy gdzie mogę to zrobić w Łomży? z góry Dziekuję za pomoc. Kasia..
|
|
Na zimę dziewczyny szukają chłopaków, a jeże - norek.
|
|
Masakra ...
|
|
O tym samym piszę. Skoro teraz mam ochotę a kebab, to nie mogę go zamówić, bo trzeba najpierw pojechać i zostawić numer;) To nie jest profesjonalne podejscie do klienta. Numer to możesz wziąć ewentualnie odczas składania zamówienia telefonicznie i oddzwonić aby potwierdzić. Ale nie w taki dziwny wymyślony sposób. Prawdę mówiąc pierwsze słyszę o czymś takim.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |