Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mądrym deko kolejnych wieści. |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mądrym deko kolejnych wieści. |
Jak czytam, że komuś do internetu wystarcza komórka, to po prostu pusty śmiech mnie ogarnia...
|
|
czy ktos z was czytal instrukcje radiowego cieplomierza ????! nawet jak gotujesz , przyjdzie wiecej osob ,nachuchaja ciepla to tez jest liczone!!!!!!!!!!1 idioci!!!!!!!!!!! Kasia..
|
|
a jak myślisz z czyjej kieszeni pójdą te pieniądze „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
PHU WÓDEX Miastkowo
|
|
Niewiele z tego twojego bełkotu wynika. Możesz bardziej precyzyjnie wyartykułować o co ci właściwie chodzi?
|
|
ja brałem od 662 916 875 ale nie wiem czy jest z Łomży
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cuda, cuda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Od tego twojego krzyku już oczy bolą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wrażenie debila to sprawiasz, póki co tylko Ty :)
|
|
a miało kulinarnie teraz w dobrej cenie można kupić paprykę pomidory a z tych zdrowych warzyw można wiele dobrego upichcić Kasia..
|
|
@martucham - masz jakieś "krzywe" informacje na temat obszaru usług polecanej firmy. Nie wykonują oni tynków cementowo-wapiennych. Mimo wszystko dziękuję bardzo za kontakt, być może przyda się na dalszym etapie wykończenia domu. Kasia..
|
|
wykonuja tynki a nie sadze zebys sie dzwonil „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
zebys dzwonil...sorki za blad „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Nie powinno się poruszać takich tematów na forum publicznych ale to już zależy od ludzkiej godności. Ale przypomniała mi się pewna historia z mojego dzieciństwa ;) W 4 klasie podstawówki uczył się ze mną tzw "bananowiec", jego rodzice mieli pieniądze i oczywiście również rozległe znajomości. Ten chłopak był strasznie rozpieszczony jak to bywa w takich przypadkach. Pewnego dnia na w-fie graliśmy mecz piłki nożnej, zderzyłem się z nim, pech chciał, że miał strasznie słabe kości no i złamałem mu nogę. Ja wychowywałem się w dość skromnej rodzinie, on przeciwnie. Pamiętam jak przyjechała jego mamusia i nastawiła na mnie całą dyrekcję szkoły, niezłą aferę mi wykręcili, miałem wtedy z 14 lat i byłem cholernie wściekły na niesprawiedliwość. Moim zdaniem każdy uczeń powinien być traktowany równo, ale rzeczywistość jest zupełnie inna ;)
|
|
Stacjonarny !!!! Kasia..
|
|
w 4 klasie miales 14 lat? bustrzacha z ciebie trzeba powierziec. Kasia..
|
|
No trochę się chłopak przeliczył, chyba, że nocował kilka razy, więc nie kłamie;p przynajmniej. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Ludzie takiego pokroju jak ty widocznie nie maja ani smaku ani kultury wiec zapewne ty jesz same ...gow...tam jest bardzo przyjemnie ....
|
|
Mogę zabrać do Hanoweru lub okolic w sobotę lub niedzielę 29 lub 30.09.Tel:512 938 646
|
|
co tydzien ale w sobote np wracam ze slaska do domu i moge kogos po drodze zabrac
|
|
Oto trasa dzisiejszego przejazdu przez miasto, czyli masy krytycznej: Stary Rynek - Polowa - Legionów - Piłsudskiego (drogą dla rowerów) - Zawadzka - Sikorskiego - Szosa Zambrowska (drogą dla rowerów od wysokości skrzyżowania z ul. Ks. Anny) - Piłsudskiego (drogą dla rowerów) - Al. Legionów - Polowa - Stary Rynek Zaczął się okres jesienny, co za tym idzie dość szybko zapada zmrok, a na drodze musimy być widoczni, jest to warunek podstawowy. Zatem prosimy wszystkich o wyposażenie rowerów w oświetlenie zarówno przednie jak i tylne, mile widziane są również kamizelki odblaskowe. Zapraszamy Kasia..
|
|
maruda,maly dobrze plątaliście,ale wyszło szydlo z worka.Wasz romantyzm rozwiał się,jak marudy bąk po bigosie;-).Proponowaliście kobiecie złoto i drogie trunki,obiecanki-cacanki.jakby wszystko można było kupić za Wasze 6pln+... ,ja nie mając prawie nic,zaoferowałem wszystko co posiadam.:-P nie dziwi mnie jej decyzja:-).next time Pomyślta,nim znów Popełnita bląd takowy. Omania dzięki!...Ty Wiesz za co. ;-)))))))))) rudy błazen z druhem
|
|
TO JEST SUSZA HYDROLOGICZNA!!!!!!!!!!!!!!! I NIE TYLKO W POLSCE ZACHODZA TAKIE PROCESY ALE W CALEJ EUROPIE!!!!!!!!!!! Uspokajanie ludnosci nic nie da ---- bo ten kto mysli to WIE CZYM TO SIE SKONCZY!!!!!!!!!!! Nawet tresc artykulu jest NIEDOKLADNA I WPROWADZAJACA W BLAD! ile spadlo ? , ponizej czego ? -takze drodzy redaktorzy -----co NIEKTORZY UMIEJA CZYTAC MIEDZY WIERSZAMI@! „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
takie fajne to miejsce z tego co piszecie , tylko szkoda ze zaraz zniknie jak wszystko w tym miescie
|
|
rozmawialam z przedstawicielem SM - nic nie POTRAFIL WYTLUMACZYC!!!!!!!!!!!!!!!!! TAKZE ZWRACAM SIE Z OFICJALNYM PISMEM DO SM. MUSZE MIEC CZARNO NA BIALYM A ICH ABY , ABY MNIE NIE INTERTESUJE!!!!!!!!! JAK zwykle diabel tkwi w szczegolach - - to tak dlA twojej wiadomosci Orany_Julek!!!!!!!!!!!!!!! „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
dziwicie się jak Państwo jest rozkradane to skąd szpital ma brać pieniądze?
|
|
co sie dzieje na skute parku na ks.anny? podobno szukaja jakiegos nożownika.Stoi samochód tvn.czy ktos cos slyszał?
|
|
a milicja tyż jest?czy to tvn go szuka? rudy błazen z druhem
|
|
był ktoś ?
|
|
mam wolne miejsca jade jutro wieczorem z warszawy do łomży moge odebrac i zawiezc pod dom
|
|
Bo to przez Tuska jest !!!! rzepa obal dziada i od razu spadnie desz:) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wectra?? A to pomimo tego że jestem debilem stwierdzę że jednak zamieniasz siekierke na kijek stryjku :):) A dlaczego ? zobaczysz nie po 2 latach tak jak w MNI tylko po roku :) Rzekomo pełny mózgu :):) „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
co o tym myslicie??? jakieś doświadczenia z tą firmą?? facmen
|
|
po prostu TVN chce naszą fontannę pokazać, jest unikatowe na całą Polskę i to w tak małej miejscowości ...
|
|
Jagiellonia Białystok poparła w wyborach na Prezesa PZPN Zdzisława Kręcinę. Cóż, jaki Klub, taki wybór... facmen
|
|
"Historycznie odnotowany najniższy poziom Narwi w Łomży to jedynie 66 cm. " zatem nie płacz :) + zobacz ile wody jest w morzach najwyżej kanał wykopią i tunele porobią :P aby żyło się lepiej ;p
|
|
Masz przeczytaj tłumoku :) Re: Vectra - pytanie o jakość internetu Autor: jack12 (---.adsl.inetia.pl) Data: 19-09-12 22:03 Popieram "saddam". Odnośnie usług Vectry Ja mam telefon i kablówkę. Telefon fatalny. Ostatnio reklamowałem telefon , to doliczyli mi dychę do rachunku ,a telefon dalej nie działa tak jak powinien . //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// I ciesz się stryjku z nowego kijka :):) „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Ja leczę całą rodzinę homeopatycznie i od 2003 roku od stycznia nie podaję żadnych zalecanych antybiotyków przez lekarzy rodzinnych. Mam dowód, na to, że moje dziecko w wieku 7 lat zachorowało na zapalenie płuc i przepisano mu antybiotyk a ja udałam się do mojego homeopaty i ten dał leki homeopatyczne i po 3 dniach poszłam na kontrolę do lekarza rodzinnego dziecko było całkowicie zdrowe, mam dowód w postaci wpisu w karcie u rodzinnego i lekarza homeopaty. Pewnie, że każdy ma wybór ja jestem szczęśliwa, że dokonałam właściwego - nie szczepię, takiego wyboru dokonało wielu rodziców z Łomży i okolic, a powikłania poszczepienne to nie tylko zaczarwienienie, moczenie nocne w pózniejszym wieku, ale nawet padaczka, hiv i nowotwory i inne choroby. Pozdrawiam i ponawiam link http://astromaria.wordpress.com/szczepienia/
|
|
Wyleczyć zapalenie płuc bez leków w trzy dni? To jest niemożliwe. Może to nie było zapalenie płuc a przeziębienie wirusowe? Lekarze też się mylą. Nie wierzę w homeopatię, mimo że staram się sięgać po leki naturalne. Dla mnie równie dobrze można nie stosować środków homeopatycznych. Wielu lekarzy dyskutuje na temat nikłej skuteczności homeopatii. Tutaj działa efekt placebo. http://pl.wikipedia.org/wiki/Homeopatia "Homeopatię, zdaniem samych homeopatów, można traktować jako: samodzielną metodę leczniczą do leczenia chorób ostrych i przede wszystkim chorób przewlekłych, szczególnie w tych przypadkach, w których medycyna konwencjonalna wyczerpała wszystkie możliwości wyleczenia pacjenta wspomagającą metodę leczniczą, stosowaną jednocześnie z terapią lekami konwencjonalnymi W Polsce preparaty homeopatyczne nie są refundowane przez Narodowy Fundusz Zdrowia. Ze względu na brak naukowych dowodów potwierdzających skuteczność homeopatii Rada Naczelnej Izby Lekarskiej odradza swoim członkom ordynowanie leczenia homeopatycznego" Homeopaci są krytykowani za narażanie zdrowia pacjentów poprzez dawanie porad, aby unikać stosowania metod medycyny konwencjonalnej, np. szczepionek, antybiotyków i leków antymalarycznych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. W oficjalnym oświadczeniu Zrzeszenie Lekarzy Homeopatów w Holandii VHAN zaznacza, że lekarze homeopaci nie są zawsze przeciwni stosowaniu szczepień ochronnych u małych dzieci, gdyż szczepienia chronią przed szkodliwymi i zagrażającymi życiu chorobami. Podkreślają konieczność lepszego rejestrowania działań niepożądanych, które pojawiają się po wykonaniu szczepień u dzieci oraz domagają się dokładnego zbadania związku pomiędzy szczepieniami ochronnymi a ostrymi oraz przewlekłymi objawami poszczepiennymi i tzw. zespołem poszczepiennym (j.ang. post-vaccination syndrome). Pacjenci korzystający z leczenia homeopatycznego najczęściej łączyli homeopatię z innymi formami terapii, np. terapią konwencjonalną. Polacy sięgali po preparaty homeopatyczne w następujących przypadkach: przeziębienia, grypy, kaszlu, kataru, bólu gardła (72%) stanu napięcia i stresu, kłopotów ze snem (21%) bólu głowy, stawów, miesiączkowych itp. (20%) urazów i stłuczeń kostno-stawowych, nadciągnięć (15%) chorób układu pokarmowego (14%) choroby lokomocyjnej (8%) dolegliwości menopauzalnych (6%)
|
|
hehe no tak samochód z nalepkami to sensacja na miarę Łomży:)
|
|
i tu Masz rację,raz:co do starości,dwa:wyjadłem jej wszystko z lodówy:-)) ale jak zbierając puszki pozwalam se na rarytasy za 6pln.to na papu czasem i brak,ale drobnymi kroczkami osiągam sukces. :-P Kasia..
|
|
http://finanse.wp.pl/kat,104128,title,Danone-chce-wyplacic-17-mln-dolarow-kanadyjskich-w-ramach-ugody,wid,14964215,wiadomosc.html cudowna moc reklamy :)
|
|
doświadczenia pozytywne. Bardzo wysoka jakość oferowanych produktów.
|
|
Ja tam co roku mam zwrot ponad 500 zł. Na cieple nie oszczędzam bo mam małe dziecko. Jedynie w kuchni mam zakręcone bo jak się gotuje to i tak ciepło jest. Mieszkanie środkowe w SM Perspektywa. Standardowo w czasie wietrzenia grzejniki zakręcam i odkręcam ponownie po przewietrzeniu mieszkania.
|
|
tak dobre pytanie Peach 89 :))
|
|
MIJ zgłoś spaniela,najlepiej ze zdjęciami do Fundacji Kastor.Pani prezes jest miłośniczką spanieli : http://fundacjakastor.org/ Kasia..
|
|
dvw - fontanna jest na strzelnicy, a olsen pisze o skyte parku na ks.anny
|
|
Czy ma ktoś może młode frontosy do odsprzedania lub na zamianę na stado dorosłych bocji wspaniałych, dorosłe skalary, stado rodostomusów, glonojady, kiryski plus 3 duże puszki z różnymi pokarmami.
|
|
A ty kogo byś poparł ?
|
|
Bo najlepiej to wypowiedzieć i przenieśc samemu, a nie liczyć na regulacje firm.
|
|
No właśnie... Ciebie grzeją sąsiedzi, u mnie sąsiadów nie ma. A płacę identyczną stawkę jak reszta bloku z tą różnicą, że u mnie nawet jak na cały gwizdek rozkręcę kaloryfer to będzie zimno. Zimą chodzę w grubej bluzie na futerku i się trzęsę. A z oszczędności kaloryfera na maksa nie rozkręcam, tylko w łazience. urbi et orbi !
|
|
Tylko Boniek. Reszta moim skromnym zdaniem, to to samo "g...", tyle że w innym opakowaniu. Kasia..
|
|
rzepicha nie wal tylu wykrzykników.One na prawdę nic nie wnoszą do wypowiedzi. Można co najwyżej odnieść wrażenie, że mamy do czynienia z osobą niezrównoważoną. Kasia..
|
|
Ja bym też pojechał jak byś mnie zabrała:):) rudy błazen z druhem
|
|
Ok, ale to o zostawianiu numeru wcześniej w barze jest nieeleganckie.
|
|
Tylko Boniek zobaczcie ile chce zarabiać: http://www.sportfan.pl/artykul/boniek-zaskakuje-jak-wygram-wybory-to-moja-pensja-37426 Kasia..
|
|
Mało oryginalne. Nie zabłysnąłeś PREZESIE
|
|
Boniek to biznesmen i będzie kręcił dużo większe lody niż wam się wydaje a to że nie weźmie wypłaty to sobie odrobi w inny sposób . Boniek przy Lacie to kozak i jeszcze zobaczycie , poza tym myślę że poparcia nie zdobędzie .
|
|
nożownik, ale plota, ludzie to nie mają co robić.....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |