Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowa mutacja wirusa w Anglii 70% bardziej zarażliwy. |
Czyli prawie antyk, a jeszcze romantyk. facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowa mutacja wirusa w Anglii 70% bardziej zarażliwy. |
tak zgadzam się z przedmówcą że nie wygrałby żaden łomżyński lekarz gdyż z tego co słyszałam od pacjentów pracując w aptece o mało którym mówi się pozytywnie do Judymów oni nie należą.Szkoda mi całej rodziny państwa Mańczaków gdyż oni przeszli przez małe piekiełko , a jak pomyślę ,ze to mogliśmy być my zamiast nich to ciarki mi chodzą po plecach.NACHALNIE mnie namawiał i dlatego odmówiłam a dla nich był na początku miły a po nagraniu potraktował inaczej i dobrze że chłopcy wreszcie będą mieli te pieniądze i to jest najważniejsze.
|
|
kasa kasą,ja bym mu z chęcią obił ryj.:-),zabaczyłby jak działa ich służba zdrowia :-P ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Życzę naszej drużynie 3:0... ale każde nasze zwycięstwo ucieszy. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Polska rządna i gospodarna, bogobojna i sprawiedliwa PROGRAMEM Polskiego Narodu! ........ ![]() JKK
|
|
Rasta93 co masz konkretnie na mysli?:D
|
|
TEZ JESTEM ZAINTERESOWANA!!!!!! przyjmuje Letrox 100 -ale tak dalej to kuva lysla bede! ![]()
|
|
p.Ołdakowska w Łomży ( ale na I wizytę też trzeba sporo czekać...)
|
|
stefannowak mnie tu pasi,nie odpływam.ale skoro ludzie nagminnie poszukują swoich,lub wymyślonych zwierzaków na forum,to... dobrze,że ptaszka trzymam w zamknięciu;teżmu nie ufam ;-) facmen
|
|
do silnika "Minarelli"
|
|
|
Nothing? Nadal chciałabyś/chciałbyś przyjąć małą kotkę?
|
|
Znacie jakiegoś lektora języka hiszpańskiego? Chce w tym roku zdawać maturę z tego języka i potrzebuje fachowej pomocy.
|
|
Sprawdź w Linguo na Długiej. Wiem, że był native speaker Gustavo, ale nie wiem czy jeszcze jest.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |