Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamiści wywołali wojnę... |
Siema ! Może ktoś ma godnego polecenia stomatologa w Łomży do leczenia zębów i jakiś kontakt do niego ? Z góry dzięki za info ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamiści wywołali wojnę... |
po pierwsze nie odbierze Ci praw doputy dopóki mama Tobie pomaga bo sądzę że jesteś jeszcze na utrzymaniu jej a Ty jesteś matką a w naszym prawie matka ma pierwszeństwo do dziecka (pod warunkiem że wszystko dziecko ma co trzeba). dziękuję temat zamknięty i nie martw się bo teściowa Ci może naskoczyć na pędzel co najwyżej ;)
|
|
Gdzie są konkretne przepisy mówiące, że psa bez rodowodu nie można sprzedać ? Ciekawi mnie to. MiYu podaj szczegóły. Co do psa tej rasy, to bardzo fajny. Trochę pieprzenia ze strzyżeniem, no ale jak ktoś ma chęć :)))) ktośiek
|
|
najgorsze są pary trzymające się za ręce rozwalają się na cały chodnik i ścieżke uchachani widzą cię a kurde nawet nie raczą zejść z drogi i trzeba uciekać kufffa paniusia odpierdzielona w szpilkach i kiecce co dupy mało nie wywali na wierzch <zastanawiam się z jakiej okazji się tak ubrała >jak najgorsza i jakiś plejboy obok o obrażonych moherach juz nie wspominając ... ja z grzeczności ustępuje i się nie wychylam: >
|
|
Godny polecenia jest stomatolog Piotr Brzóska tel:501250293.Z jego usług korzysta cała moja rodzina,nie zdarzyło sie,żeby ktoś narzekał.Dostosuje termin do Twoich potrzeb,a nie do swoich.
|
|
Poczwórne dożywocie to jakiś wynalazek dla wierzących w reinkarnacje?
|
|
taaaaa księciunio za dwa złote : O
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |