Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
takie, na ocieplenie piątkowego wieczoru. Nie dla czopów. |
BRAK NICKA : powiem ci szczerze klientów to ja stałych mam i w sumie nikt nie uciekł, a wręcz przeciwnie ludzie zaczynają doceniać mięso 'bez dodatków'(skóra, ości, chrząstki itp.) jeżeli chodzi o 'na odwal' tj. mało sosu to powiem tobie, że staram się nie za dużo i nie za mało 'lać' ponieważ nie ma takiej możliwości aby 'wyczuć klienta/ke' czy woli mniej czy więcej sosu nie jeden raz już 'się przejechałem' myśląc, że 'o ten klient pewnie chce więcej sosu' a zaraz klient z grymasem zwracał uwagę 'po co tyle sosu? to nie zupa' lecz widzisz jestem człowiekiem wystarczy powiedzieć można więcej sosu i się 'leje' więcej tak samo z warzywami... a szczególnie jeśli chodzi o warzywa jeżeli bym dawał każdemu jak kiedyś ilość xxl to bym miał klientów, którzy zwracaliby uwagę 'dużo warzyw mięsa nie widać' a tak od 2 lat może 1czy 2 klientów zwróciło uwagę mówiąc jadłem tu i tam z kurczaka i więcej dają... może i więcej ale dają pół mięsa i pół skóry itd czyli mięsa ogółem dużo mniej (chyba że ktoś lubi tłuste jeść to dużo więcej....) + widzisz na ilość mięsa nie narzekasz :) a zobacz, że od 4 lat zwiększyła się ilość mięsa a cena kebabu poszła AŻ 1zł (a ile poszedł towar w górę ?) czyli u mnie płacisz za dużego 11zł, a u konkurencji 12-13,50zł i pomijam to że ja płacę za mięso drożej (płacę za jakość inaczej już dawno była by 'lipa'). Natomiast co do 'twardości mięsa' to widzisz czasami u mnie co chwila jest klient, a czasami co 2 godziny 'nawałnica' i po między to 'przerwą' mięso chcąc nie chcąc się spieka i te 'twardsze' jest bardziej spieczone w dodatku im więcej mięsa się spiecze tym z danego rożna miej kebabów wychodzi, a ty więcej (jeżeli to tak można nazwać) dostajesz mięsa w mięsie (ponieważ mięso składa się z wody, która przy spiekaniu wyparowuje) zatem to dobrze dla klienta :) i powiem tobie, że dużo jest klientów, którzy przychodzą i mówią 'tylko takie mięso bardzie spieczone proszę'... a ja osobiście wolę te mniej spieczone + nie spiekaną bułkę :) są gusta i guściki ale najlepszym rozwiązaniem jest po prostu powiedzieć taki i taki chce i ja zyskuje uśmiech klienta, a klient zyskuje zadowolenie brzucha :) Co do prażonej cebulki to planuje z powrotem wprowadzić (pomimo, że teraz cena jej jest nie mała ) .... ale próbuje przystosować wpierw lokal do drugiego rożna, a do tego coś jeszcze :) ale to nie wszystko hop siup ;) na razie udało się wyremontować elegancko lokal i wprowadzić hot dogi a'la ORLEN po 2,59 zł :) (kabanos) pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: takie, na ocieplenie piątkowego wieczoru. Nie dla czopów. |
za ile ineska19?
|
|
Po raz kolejny widzę, że niektórzy nie mają gdzie wygłaszać swoich domorosłych opinii, nie wiedząc kogo dotyczą. Nie pytam nikogo o zdanie, opinię itp. rzeczy tylko o konkretną sprawę. Nie wiecie, kto ma zdawać w taki sposób, czy ma jakieś problemy zdrowotne. Pisząc o rzekomym stwarzaniu zagrożenia, nie wiem, czy taka osoba wie, o czym pisze. Może zanim coś takiego wysmaruje niech się zastanowi, czy sama jest takim świetnym kierowcą niestwarzającym zagrożenia dla innych, a nie ocenia sytuację, której nie zna.
|
|
MARKI?? MAŁO UŻYWANY??? ktoś sobie chyba jakieś jaja robi!!! ineska 19 - skoro masz psa bez rodowodu to NIE JEST RASOWY i sprzedaż takich psów jest zabroniona więc uważaj
|
|
takie "fajne" sytuacje można naglaśniać w mediach a nie tu na forum..:D wszystko odbywa się po cichutku, "zgodnie z prawem" i tyle waszego że sobie tu pogadacie - zanim temat nie zjedzie z pierwszej str forum do tzw.starszych wiadomości......
|
|
MIASTO IDZIE DO PRZODU OBY TAK DALEJ TRUDNOSCI...
|
|
Np: program DVDRip. Ja korzystam już długo, ale są i inne programy.
|
|
nie pomagajcie temu czlowiekowi. on kmresla psa jako malo uzywana marka. ja bym nie sprzedala takiemu typowi psa. on okreskla zwierza jak rzecz. jak moze byc pies malo uwywany?? nie rozumiem tego??
|
|
voodoo tu się pisze z przyzwyczajenia po prostu..co nie zmienia faktu ze rzeczywiscie w skali od 1 do 6 to forum ma u mnie 2 czyli mierny :D
|
|
powinno się go postawić pod ścianą i strzelić w tył głowy z wiatrówki
|
|
Pies bez rodowodu nie jest rasowy, co najwyżej w typie rasy. Sprzedaż takich psów (jak i kupno) jest karalnym przestępstwem. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Masakra ...
|
|
Kapucynki przyjmują odzież używaną i oddają ją potrzebującym.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |