Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polityk Fideszu, homofob przyłapany na gejowskiej imprezie. |
witam jak ŁKS gra najbliższy mecz w lubawie jest to jeszcze kawałek za ostródą jeżeli jechał by ktoś samochodem proszę o kontakt z chęcią bym pojechał lecz lipa z powrotem jest autobus do ostródy jest o 7 30 z łomży lub można jechać nim do olsztyna i w olsztynie godzina na zapiekanki itd i jest do lubawy pks po12 w lubawie koło15chyba no i ostatnia opcja z olsztyna do ostródy osobowym pociągiem i z ostródy jest o 14 30pks pks do lubawy na 15 46 w lubawie a mecz jest o16 tylko lipa z powrotem jedyna opcja z piłkarzami nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polityk Fideszu, homofob przyłapany na gejowskiej imprezie. |
Czy ktoś może jeszcze kogoś polecić? rudy błazen z druhem
|
|
Autor: oszukani.przez.radce (---.elomza.pl) Data: 13-09-12 15:26 Poszukuje osób oszukanych/okradzionych przez łomżyńskiego radcę prawnego z Łomży Zbigniewa P. Toczą się przeciwko niemu postępowania dyscyplinarne, dalej oszukuje ludzi, ukrywa się http://www.radio.bialystok.pl/news/index/k/201/n/54459 Poszkodowanych proszę o kontakt na adres : oszukani.przez.radce@o2.pl Z góry przepraszam że wtrącam się w każdy temat ale mój post z apelem do poszkodowanych zostaje nagminnie usuwany przez admina
|
|
Wszystkei te wypowiedzi niedosc ze swiadcza o was jak o debilach to jeszcze roba biedakow!! Dziewczyny to juz wogole... kazde 20 groszy policza a sa takimi ciemnymi masami ze jeszcze zakaldaja takie tematy robiac z siebie idiotki!! Listonosz ma nosic listy a nie paczki!!! I pragne sprostowac to co napisalem wyzej apropo grubosci do 3 cm - aktualne dane podaje ponizej: GABARYT A to przesyłki o wymiarach: MINIMUM - wymiary strony adresowej nie mogą być mniejsze niż 90 x 140 mm, MAKSIMUM - żaden z wymiarów nie może przekroczyć: wysokość 20 mm, długość 325 mm, szerokość 230 mm. GABARYT B to przesyłki o wymiarach: MINIMUM - jeśli choć jeden z wymiarów przekracza wysokość grubość 20 mm lub długość 325 mm, lub szerokość 230 mm, MAKSIMUM - suma długości, szerokości i wysokości (grubości) 900 mm, przy czym największy z tych wymiarów (długość) nie może przekroczyć 600 mm. jezeli sie nie stosujesz to nie wysylaj buraku!!! ------------------------------------------------------------------------- Apeluje do wszystkich Pan w okienkach by nie przyjmowaly listow ktore powinny byc paczkami. Ponadto informuje Was ze jesli czesto kupujecie to mozecie podpisac zgode zeby listonosz wrzucal polecone do skrzynek a nie nosil na 3-4 pietro to mu bardzo ulatwi prace. PS nie jestem w zaden sposob zwiazany z praca listonosza - a jestem poprostu normalny!
|
|
No i się odezwał Pan listonosz. Pana wyzwiska źle świadczą o Panu a nie o wypowiedziach powyżej.Tam każdy wyraził tylko zdanie co o tym myśli.A Pan pisząc o debilach czy biedakach pokazał swoją kulturę.Wstyd!!!
|
|
waldek ale po co az tak..fakt czasem zaluja na wysylke troche wiecej..ja tam wole wyslac kurierem jak cos..sa tanie uslugi nawet do 30kg ale fakt pozostaje faktem PP niezbyt dba o swoich listonoszy..powinni miec rowery lub wozki
|
|
Jade do Białegostoku około godziny 14 chetnie zabiore kogos ze soba. facmen
|
|
w cywilizowanych krajach listonosze maja rowery z torbami prytwierdzonymi do nich ewentualnie wozki..ale napewno ty nie zaliczasz sie do cywilizowanych ludzi a polska do cywilizowanego kraju facmen
|
|
No i czego sie jeżysz???? Przecież wyraźnie napisałem że przygarnąłem Kropka:):) ***** ***
|
|
pewnie chodziło o świstaka facmen
|
|
Walące się poGS-owskie rudery to się rozbiera a nie restauruje:) facmen
|
|
CZESIEK !! Nie batem a TABEM :-)))))))))))) Przechodzisz do następnej linijki i po sprawie :-))) ***** ***
|
|
Może ktoś jedzie 28.09.2012 do W-wy około godziny 6-00 rano na lotnisko?
|
|
Ja również wymieniałam klawiaturę sama. Spróbuj.
|
|
Pozdrawiam tez wszystkie sympatyczne Panie z Łomża 6 :)
|
|
to już chyba wyjechałeś. bo 10IX był 4 dni temu :-)
|
|
strona Pani Edyty www.bstudio.pl
|
|
kowalski:) To zostań listonoszem i też będziesz zgarniał napiwki targając torbę z piętra na piętro z klatki do klatki :):) ***** ***
|
|
dodawanie ogłoszeń na 4lomza jest dobre, ale na Kamczatkę
|
|
nie widzisz znaku zapytania ???? to nie jest stwierdzenie ze zmarł ! Grzechu czytaj ze zrozumieniem !
|
|
I znowu ta dramaturgia... sluchaj twoje dziecko i jego kolka jest tu niewazna chodzi o listonosza ;)
|
|
ta strona to wogóle jest 100lat za murzynami...zobaczcie jakie strony i fora mają inne miasta..:)
|
|
po ile byś chciał tak z 8dych mogę dać ***** ***
|
|
Spoko, tylko kołuj ekipę, bo samego Cię nie zawiozę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |