Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najczęstszymi gośćmi są jednak Polacy i Węgrzy |
dokładnie najlepiej mieć i baraninkę i drób, ja osobiście w Polsce jeszcze nie jadła dobrego kebaba z baraniny, dlatego wybieram zawsze drobiowego rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najczęstszymi gośćmi są jednak Polacy i Węgrzy |
wizna olimpia
|
|
Ps JEstem przekonany ze nikt nie ma do swojej poczty odleglosci 3km - bo to polowa lomzy wiec nie dramatyzuj i pisz trylko fakty!!! co nie znaczy ze masz poczte za rogiem tak jak ja i jeszcze raz mowie ze chodzi ewentualnie o twoje nogi nie o dziecko ;)
|
|
to nie Niko ale dziękuje
|
|
po co ta dyskusja..? to listonosz niech sobie ułatwi pracę np przez jakiś wózek czy coś - albo niech dwa razy obróci jak mu ciężko...proste
|
|
mała77 dziękuje będę obserwować może to on jejku już się nie mogę doczekać, Boże żeby to był Niko:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
Z resztą co tu dyskutować. Jeśli ktoś nie wypełnia swoich obowiązków, wystarczy złożyć skargę. Uzbiera się ich kilka i taka osoba zostaje wydalona, na jego miejsce jest wielu chętnych, pracowitych ludzi. Niektóre osiedla mają 3km do poczty.
|
|
Szanowny Vladku! Słusznie zauważyłeś jedną ważną rzecz. Skoro jest problem gabarytowo- ciężarowy to takie przesyłki nie powinny być w ogóle przyjmowane. Wykreślić należy je z zakresu usług poczty i sprawa bądzie prosta, czysta i przyjemna. Jeżeli jednostka ludzka ma wybór w usługach, nie ma co się dziwić, iż wybierze usługę tańszą. A zaoszczędzone 2 złote przeznaczy nie koniecznie na piwo, ale na litrowy karton mleka. Reasumując. Przejechałeś się nie po tych co trzeba. Miej pretensje do "wodzów" firmy pt. Poczta Polska S.A. a nie do jej klientów.
|
|
http://moto.allegro.pl/5x108-nowe-16-i2626972327.html Sprzedam za 1000 zł nówki bardzo ładne nowe 349 zł za sztukę . 5x108 16" Pasują do Forda,Renault,Volvo więcej info pod tel. 500218202
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Mniej więcej 300-400 zł. Mój znajomy jest mechanikiem i jak chcesz moze ci wymienić za 200. Jak jesteś zainteresowany to daj znać
|
|
Ponawiam pytanie: ILE ZARABIA LISTONOSZ?
|
|
Masakra ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |