Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PO- PiS- róznica w łomzynskiej pigułce |
I to dodaje które mu sie podobają!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PO- PiS- róznica w łomzynskiej pigułce |
Mnie tez to denerwuje...Ostatnio to w ogole spi...
|
|
Grzechu ale zapewne słowo zmarł oznacza że umarł śmiercią naturalną a równie dobrze mógł być zamordowany ... a Ty Wiechu zajmij sie robotą :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
te reportaze tu pisane to wogóle są jak spod pióra kogoś kto ledwie podstawówkę skonczył....
|
|
Zdaję sobie z tego sprawę, ciekawi mnie czy i u kogo jest taka możliwość.
|
|
Zibi czy jakoś tak kiedyś widziałem jak pisało na samochodzie "nauka na automacie" ...
|
|
popieram! rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Gdyby ktoś znał na to jeden zawsze skuteczny sposób, to zarobiłby miliony :D Ja osobiście nie jestem za bezstresowym wychowywaniem dziecka. Tzn nie mówię, żeby dziecko bić, ale zagłaskać też nie można. Jakieś kary muszą być. Natomiast uważam, ze bardzo ważna jest rozmowa. I to szczera, bez zatajania, łagodzenia, owijania w bawełnę. Trzeba krótko i rzeczowo. "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
skoro taka usługa jest na poczcie, i za to też pobierana jest dodatkowa opłata. Zatem zmień pracę i tyle w temacie rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |