Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Globalitaryzm, czyli wybory w USA jako starcie „Goliata” z narodem [OPINIA] |
To po co tam chcesz iść ?? Zeby wolne brać co kilka godzin? Siedź dziecko lepiej przy mamusi a nie wybierasz sie do pracy:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Globalitaryzm, czyli wybory w USA jako starcie „Goliata” z narodem [OPINIA] |
a i jeszcze sprzedajemy.pl
|
|
Re: Globalitaryzm, czyli wybory w USA jako starcie „Goliata” z narodem [OPINIA] |
|
Autor: oszukani.przez.radce (---.elomza.pl) Data: 13-09-12 15:26 Poszukuje osób oszukanych/okradzionych przez łomżyńskiego radcę prawnego z Łomży Zbigniewa P. Toczą się przeciwko niemu postępowania dyscyplinarne, dalej oszukuje ludzi, ukrywa się http://www.radio.bialystok.pl/news/index/k/201/n/54459 Poszkodowanych proszę o kontakt na adres : oszukani.przez.radce@o2.pl Z góry przepraszam że wtrącam się w każdy temat ale mój post z apelem do poszkodowanych zostaje nagminnie usuwany przez admina
|
|
hej ja również uczęszczałam na zajęcia do pani Jagody zajęcia są raz w tygodniu kosztują 250zl chodzi się od 29 tygodnia aż do rozwiązania najpierw są ćwiczenia a potem wykłady ja osobiście gorąco polecam można dużo się dowiedzieć. Można również trafić na porodówkę do pani Jagody tak jak w moim przypadku a to tez duży plus bo pani Jagoda to super kobieta ale ogólnie w łomżyńskim szpitalu na porodówce jest super personel dziwie się ludziom którzy decydują się na poród w innych szpitalach.
|
|
Żeby Ci nie przyszło do głowy jechać w barwach samemu PKS-em...
|
|
to już lepiej w czarnej dupie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |