Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CNN miażdży Dudę, Kaczyńskiego i Czarnka. Aż przykro się to czyta |
pewnie, popieram. jest to normalne auto. ma jezdzic polonezem?moze nysa? jezdzi przyzwoitym autem, gdyby mial ferrari, czy inne tego typu to rozumialbym
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CNN miażdży Dudę, Kaczyńskiego i Czarnka. Aż przykro się to czyta |
no!!!!!!!!!!! to kuva daleko nie ma na Boczna! -----------------moze dojsc!!!!!!!!!!!!!
|
|
tak..nawet pomimo tego..po tyg dostajesz drugie awizo i jesli nie odbierzesz przesylka wraca do nadawcy ktośiek
|
|
Listonosz, który pracuje na trasie na której mieszkałam ma samochód, rowerem by raczej oszalał, zważywszy, że miał do objeżdżenia duży teren, a i przesyłek i listów od groma - niejednokrotnie tylną kanapę. Nawet rower jest już jakiś rozwiązaniem, lub wspomniane wózeczki. Chociaż znając polskie społeczeństwo, zaraz by to zostało ukradnięte lub zniszczone :/ ktośiek
|
|
Moja matula płaci jakieś 16-17zł za dwa wywozy, nie wiem z jakiej firmy. Segregacja jedynie butelek plastykowych. Podoba mi się pomysł radnych, że każdy będzie płacił obowiązkowo, wybierze jedynie jedną z dwóch opcji. Mam nadzieję, że jednak nie wliczą w to dzieci. Problem śmieci w Polsce staje się straszny,m w innych krajach od dawna jest przymus segregacji. W przypadku przymusowego płacenia ludziom odechce się wywalać śmieci po lasach. Wystarczy wiosną wybrać się do jednaczewiaka by zobaczyć jak ludzie niszczą przyrodę. W Austrii ma się do wyboru opcję 3 pojemniki lub 5. Jeśli nie posegregujesz - pojemnika nie odbiorą lub otrzyma się karę i to nie małą.
|
|
akurat o kradziez bym sie nie martwila..te rowery sa znakowane i wpisane do rejestrow wiec nie ciezko byloby potem znalezc...ale znajac PP maja na to wyj....e i kaa nosic...tak niestety Polska nie nalezy do krajow cywilizowanych gdzie respektowane sa prawa pracownikow ktośiek
|
|
Chłop co 2 tygodnie umieszcza takie lub podobne ogłoszenie bo nikt nie chce nosić betonowych płotów za 7zł to lepiej iść sprzątać w szpitalu za tako samo stawkę :)
|
|
za pewne 7 brutto
|
|
Dziękuje wszystkim za odpowiedzi! Szukam fryzjera na ślub i po prostu staram się również zorientować w opiniach ludzi.
|
|
pytanie jak się sprawdza "kanadyjka" w naszym klimacie, jeśli ktoś mieszka proszę o opinie
|
|
hahaha śkody zazdroszczą widać że prowincja i zazdrość zżera , na oczy nie widzieli drogiej i fajnej fury ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |