sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Każdy, kto szanuje praworządność

Wlej trochę podchlorynu sody i z głowy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Każdy, kto szanuje praworządność

Również jeździe do Codziennie do Ostrołęki wyjazd godzina 8 powrót 17. 3 wolne miejsca

Właśnie trzymam się tematu i pytam Leszka jak tam w Dantexie im płacą ,że tak koleżankę namawia do pracy.

dzis ten POkemon jantarek ma racje (wyjątek potwierdza regułę) ja bym dodał jeszcze pewna agencje rolniczą do kompletu,

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

a co do pani dyrektor, byla dyrektorka tego przedszkola jeszcze przed awansem meza na to stanowisko, szefuje mu juz kilka ladnych pare lat, to kobieta z klasa, z ikra, nie cieple kluchy. Z reszta trzeba to zobaczyc na wlasne oczy a nie szkalowac , jest tyle festynow, nie tylko dla dzieci z przedszkola, inne tez przychodza, nikogo nie wyrzucili, nie zamkneli drzwi. Edukator to kopalnia pomyslow, realizuje tyle programow, miedzy innymi ta grota solna jest z jednego, Sa specjalisci, logopedzi, psycholodzy, uczeszczaja tez dzieci niepelnosprawne, z autyzmem. Wskaz mi cos podobego w miescie???!!!! a potem pisz smieszne posty na forum

jedrulas jak mozesz to podrzuc mi na maila ten ebooka moze to podziala Dzieki. email: rollintomek@interia.pl

Powołasz się na Leszka to Cię przyjmą.

do nieesia
komentarze jakie słyszałam po wizycie w tym salonie: co Ty masz na głowie; kto Ci to zrobił; do fryzjera trzeba wiedzieć gdzie pójść; zadzwonię zaraz do mojej fryzjerki, to Ci coś zrobi z tymi włosami; coś Ty zrobiła z tymi włosami-RUDE!!; no wiesz nie jest aż tak źle(to najmilszy komentarz) itp. ręce mi opadają żadnego pozytywnego komentarza;/; , a jak jeszcze słyszeli cenę, to już wogóle
jedyna pocieszająca myśl, to to że zgodnie z przewidywaniem pani A. kolor będzie się szybko zmywał- sprawdza się, powoli zaczynam jakoś wyglądać
Joanna S.

Przyłączam się!

Polecam "Jedz, módl się, kochaj " boskiiiii

haha ;D _maly_ to raczej do Twojej Mariolki się nie wybiorę ;D
jeszcze jakieś propozycje? :))

Masakra...

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSLaAEieWEsrQJZRCIyKZClmbXSBovYvjo6pBQU7RLMkt1_QQJ7nTiS6UoaIg

rudy błazen z druhem

o masz :) Gosia tu zajrzała :)

zdziwię się po łomżyńsku - a ło :)

zabiorę codziennie do ostrołęki o 8.00 powrot ok.16.45 lub w jedną stronę.tel.510835929

pomyłka w nr.gg 15557073

rudy błazen z druhem

frotka kiedy tam latwo zabladzic jak sie nie zna okolicy... :/

bierzesz ślub i dziadujesz na przystrojenie koscioła ?

rudy błazen z druhem

a wedlug ciebie jakie teraz powinny byc ceny za metr?? chodzi oczywiscie o deweloperskie mieszkania.

To nie naiwność, ale raczej życiowa potrzeba! Ludzie dorastają, zakładają rodziny i chcą mieszkać "na swoim". Każesz im czekać, aż mieszkania potanieją?

4feeter nikomu nic nie każe, bo każdy ma swój rozum i tak jak mówisz różne potrzeby. Z tych potrzeb właśnie jest ten popyt bo ekonomicznie to nie ma żadnego uzasadnienia.

Treść jest ukryta

DZISIAJ tj. 07września 2012r ok .GODZ. 12.00 NA ul. DWORNEJ 1, ZAGINĘŁA BIAŁA KOTKA. PROSZĘ O INFORMACJĘ. TEL.510835929

myslicie ze on zjedzie nawet 15 % za metr??

Łukasz
ale co mozna??
zmniejszyc cene czy brac kredyst rodzina na swoim tylko na ostatnie pietra???
z tego co mi mowil ktos z jego firmy to ostatnie piestro i te pierwsze( parter?) sa w tej samej cenie.

sprawdź dobrze bo w Łomży za metr mieszkania w kredycie rns było 2.700zł

pamiętasz może którą linią autobusu jechała ?

no to coz czekamy :/

rafi_2003 powiem Tobie ze osobiscie z Ostroleki nie lapie (pomimo ze blizej to kompletnie nie moglem zlapac sygnalu ) tylko z Bialegostoku ale podobnie jak u Ciebie mam antene ustawiona posrednio miedzy łomżynskim a bialostockim nadajnikiem i czasem rowniez glownie poznymi wieczorami jest problem z odbiorem albo jednego albo drugiego mux-u. Natomiast antena ( ba zwykly kawalek drutu :) ) ustawiona bezposrednio na łomzynski nadajnik dziala rewelacyjnie ( mux 1 ) w pogode i niepogode o kazdej porze dnia i nocy takze mogliby puscic ten mux 2 jak najszybciej i bylo by super.

I bylbym wdzieczny gdyby ktos dal znac w tym temacie jesli to zrobia bo nie chce mi sie :/ codziennie wlazic na dach i krecic antena w celu sprawdzenia :)

oburzonamama nie wydzieraj się. Każdy ma prawo napisać co myśli i Twoje wrzaski w niczym nie pomogą. Temat dzięki kolejnym postom utrzymuje się na górze i może akurat zauważy go ktoś, kto wie cokolwiek o dziewczynie. Ja mam nadzieję, że Ona się odnajdzie cała i zdrowa, rodzicom współczuje tych nerwów, które przeżywają, ale nie potrafię pojąć jak można 16letnia smarkulę o 21:30 wypuścić z domu na dyskotekę. I z kim ona tam pojechała, że raptem zaginęła? Co to za towarzystwo, które się razem nie trzyma? Wiadomo co dzieję się na takich potupajach.

tak i nawet takich co ich nie mają,ale w poważnej sprawie sobie jaja robią

ale o którą firmę chodzi? bo rożne umieszczają ogłoszenia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org