Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Każdy, kto szanuje praworządność |
Wlej trochę podchlorynu sody i z głowy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Każdy, kto szanuje praworządność |
Również jeździe do Codziennie do Ostrołęki wyjazd godzina 8 powrót 17. 3 wolne miejsca
|
|
Właśnie trzymam się tematu i pytam Leszka jak tam w Dantexie im płacą ,że tak koleżankę namawia do pracy.
|
|
dzis ten POkemon jantarek ma racje (wyjątek potwierdza regułę) ja bym dodał jeszcze pewna agencje rolniczą do kompletu, nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
a co do pani dyrektor, byla dyrektorka tego przedszkola jeszcze przed awansem meza na to stanowisko, szefuje mu juz kilka ladnych pare lat, to kobieta z klasa, z ikra, nie cieple kluchy. Z reszta trzeba to zobaczyc na wlasne oczy a nie szkalowac , jest tyle festynow, nie tylko dla dzieci z przedszkola, inne tez przychodza, nikogo nie wyrzucili, nie zamkneli drzwi. Edukator to kopalnia pomyslow, realizuje tyle programow, miedzy innymi ta grota solna jest z jednego, Sa specjalisci, logopedzi, psycholodzy, uczeszczaja tez dzieci niepelnosprawne, z autyzmem. Wskaz mi cos podobego w miescie???!!!! a potem pisz smieszne posty na forum
|
|
jedrulas jak mozesz to podrzuc mi na maila ten ebooka moze to podziala Dzieki. email: rollintomek@interia.pl
|
|
Powołasz się na Leszka to Cię przyjmą.
|
|
do nieesia komentarze jakie słyszałam po wizycie w tym salonie: co Ty masz na głowie; kto Ci to zrobił; do fryzjera trzeba wiedzieć gdzie pójść; zadzwonię zaraz do mojej fryzjerki, to Ci coś zrobi z tymi włosami; coś Ty zrobiła z tymi włosami-RUDE!!; no wiesz nie jest aż tak źle(to najmilszy komentarz) itp. ręce mi opadają żadnego pozytywnego komentarza;/; , a jak jeszcze słyszeli cenę, to już wogóle jedyna pocieszająca myśl, to to że zgodnie z przewidywaniem pani A. kolor będzie się szybko zmywał- sprawdza się, powoli zaczynam jakoś wyglądać Joanna S.
|
|
Przyłączam się!
|
|
Polecam "Jedz, módl się, kochaj " boskiiiii
|
|
haha ;D _maly_ to raczej do Twojej Mariolki się nie wybiorę ;D jeszcze jakieś propozycje? :))
|
|
Masakra... http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSLaAEieWEsrQJZRCIyKZClmbXSBovYvjo6pBQU7RLMkt1_QQJ7nTiS6UoaIg rudy błazen z druhem
|
|
o masz :) Gosia tu zajrzała :)
|
|
zdziwię się po łomżyńsku - a ło :)
|
|
zabiorę codziennie do ostrołęki o 8.00 powrot ok.16.45 lub w jedną stronę.tel.510835929
|
|
pomyłka w nr.gg 15557073 rudy błazen z druhem
|
|
frotka kiedy tam latwo zabladzic jak sie nie zna okolicy... :/
|
|
bierzesz ślub i dziadujesz na przystrojenie koscioła ? rudy błazen z druhem
|
|
a wedlug ciebie jakie teraz powinny byc ceny za metr?? chodzi oczywiscie o deweloperskie mieszkania.
|
|
To nie naiwność, ale raczej życiowa potrzeba! Ludzie dorastają, zakładają rodziny i chcą mieszkać "na swoim". Każesz im czekać, aż mieszkania potanieją?
|
|
4feeter nikomu nic nie każe, bo każdy ma swój rozum i tak jak mówisz różne potrzeby. Z tych potrzeb właśnie jest ten popyt bo ekonomicznie to nie ma żadnego uzasadnienia.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
DZISIAJ tj. 07września 2012r ok .GODZ. 12.00 NA ul. DWORNEJ 1, ZAGINĘŁA BIAŁA KOTKA. PROSZĘ O INFORMACJĘ. TEL.510835929
|
|
myslicie ze on zjedzie nawet 15 % za metr?? Łukasz ale co mozna?? zmniejszyc cene czy brac kredyst rodzina na swoim tylko na ostatnie pietra??? z tego co mi mowil ktos z jego firmy to ostatnie piestro i te pierwsze( parter?) sa w tej samej cenie.
|
|
sprawdź dobrze bo w Łomży za metr mieszkania w kredycie rns było 2.700zł
|
|
pamiętasz może którą linią autobusu jechała ?
|
|
no to coz czekamy :/ rafi_2003 powiem Tobie ze osobiscie z Ostroleki nie lapie (pomimo ze blizej to kompletnie nie moglem zlapac sygnalu ) tylko z Bialegostoku ale podobnie jak u Ciebie mam antene ustawiona posrednio miedzy łomżynskim a bialostockim nadajnikiem i czasem rowniez glownie poznymi wieczorami jest problem z odbiorem albo jednego albo drugiego mux-u. Natomiast antena ( ba zwykly kawalek drutu :) ) ustawiona bezposrednio na łomzynski nadajnik dziala rewelacyjnie ( mux 1 ) w pogode i niepogode o kazdej porze dnia i nocy takze mogliby puscic ten mux 2 jak najszybciej i bylo by super. I bylbym wdzieczny gdyby ktos dal znac w tym temacie jesli to zrobia bo nie chce mi sie :/ codziennie wlazic na dach i krecic antena w celu sprawdzenia :)
|
|
oburzonamama nie wydzieraj się. Każdy ma prawo napisać co myśli i Twoje wrzaski w niczym nie pomogą. Temat dzięki kolejnym postom utrzymuje się na górze i może akurat zauważy go ktoś, kto wie cokolwiek o dziewczynie. Ja mam nadzieję, że Ona się odnajdzie cała i zdrowa, rodzicom współczuje tych nerwów, które przeżywają, ale nie potrafię pojąć jak można 16letnia smarkulę o 21:30 wypuścić z domu na dyskotekę. I z kim ona tam pojechała, że raptem zaginęła? Co to za towarzystwo, które się razem nie trzyma? Wiadomo co dzieję się na takich potupajach.
|
|
tak i nawet takich co ich nie mają,ale w poważnej sprawie sobie jaja robią
|
|
ale o którą firmę chodzi? bo rożne umieszczają ogłoszenia
|