sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
to jest płonące mieszkanie a na zdjęciu ktp?

mirt-meble na poligonowej

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: to jest płonące mieszkanie a na zdjęciu ktp?

Ameryki nie odkryłeś. To są jednak ziemniaki i śmierdzieć będą, tym bardziej, że przez całą kampanię myją je tą samą wodą... To dopiero początek smrodu ;)

zbędne komentarze. najważniejsze żeby dziewczyna się odnalazła.

Zagineła mi Czarna teczka z dokumentami..Jesli ktos ja znajdzie to prosze o kontakt potrzebne mi sa te dokumenty...Z góry dziekuje..w srodku jest CV i moj nr telefonu

Dziękuje bardzo za odpowiedź:)

Poszukuję osoby lub firmy, która podejmie się dezynfekcji studni głębinowej

haha a jaki to zapach? to smrod okropny, okna nie da sie otworzyc... adamosxx a jak Ci przy tych aromatach jedzenie smakuje? :)

rzepicha
a to,że ludzie mają pracę to Ci nie przeszkadza?i to nie tylko do statoilu,z resztą po tamtej stronie miasta śmierdziało i przed kampanią ziemniaczaną.jak nie gnojowica,to makaron...taki los.

Borys-50

najlepiej to pieprzyc glupoty jesli samemu sie bylo nie lepszym kiedys..a ciekawe jak wy byscie sie zachowali jakby to wasze dziecko lub u was ktos z rodziny zaginal...banda wiesniakow i hipokrytow..

Popieram powyższe posty ... dziwczynka z Zaruzia w Jeziorku ... a gdzie rodzice ?! to powinno dać coś do zrozumienia rodzicom wszystkich małolat którzy wypuszczaja swoje juz odchowane dzieciaczki na dyskotekę aby mieć święty spokój w domu... a dzieciaczki 14 15 16 letnie robią co chcą... ale naj ważniejsze ze jest się nowoczesnym rodzicem i na odwrót ma się nowoczesnych rodziców ...

Mam nadzieję że dziewczynka odnajdzie się cała i zdrowa .... ps nie jest to absolutnie złośliwy post ale ludzie majacy dorastające dzieci - ogarnijcie się !

tosz to normalnie spaghetti z sosem :)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org