Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nasza cywilizacja , nasze zasady czyli brak!!!!!!!!!!!! |
No ja z taką panną na miasto bym nie wyszedł.Co innego moja Mariolka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nasza cywilizacja , nasze zasady czyli brak!!!!!!!!!!!! |
Jesień idzie,kup jej moherowy beret i po problemie.
|
|
Ja reklamowałam dziecięce trampki od których, po tygodniu użytkowania odstała podeszwa. Odpowiedź dostałam taką, że powinnam zaprzestać użytkowania po stwierdzeniu usterki a w moim przypadku nie są w stanie stwierdzić czy dalsze użytkowanie nie pogorszyło stanu obuwia. Odpowiedź odmowna. Powinna w środku dnia zdjąć dziecku buty i niech wraca do domu na bosaka :). Kupiłam Nike i chodzi już ponad pół roku i szybciej z nich wyrośnie niż się rozlecą. 2 pary butów po 44 zł z ccc - łącznie 2 msc użytkowania 1 para butów za 99 zł i już pół roku
|
|
Maly Artysta oraz Wesole Sloneczko to przedszkola dzierzawione przez Edukatora . Dyrektorka jest pani prezydentowa . To daje do myslenia .
|
|
Takie rzeczy można zgłaszać tu: Delegatura Wojewódzkiego Inspektoratu Inspekcji Handlowej w Łomży ul. Księcia Janusza I/1 18-400 Łomża tel. 86 216-51-54 faks 86 216-72-55 lomza@bialystok.wiih.gov.pl
|
|
Dyrektorką nie jest Pani Prezydentowa facmen
|
|
Ja reklamowalam buciki, i moglam wybrac drugie facmen
|
|
Co do Małego, to wyjątkowo trafny nick, chociaż dodałbym słowo "móżdżek". Uważasz debilu że dziecko które nie mówi powinno mieć zamkniętą drogę do przedszkola? W kwestii mojej orientacji Pani KasiuPPP. Co do personelu, to uważam, że pracują tam osoby o najwyższych kwalifikacjach, oddane pracy, która nie jest przecież pracą lekką. Przypomnę że pracuje się tam z dziećmi mającymi deficyty. Istotnie też, wyposażenie jest na najwyższym poziomie, chociaż większa w tym zasługa "Edukatora" niż samego przedszkola. Proszę jednak nie karmić mnie bzdurami dot. indywidualnej pracy nad dziećmi grupy żłobkowej. Słowo "indywidualna" oznaczałoby jedno dziecko a nie całą grupe dzieci gnieżdżących się w małym pomieszczeniu przedzielonym kotarą. Pozdrawiam facmen
|
|
nic dziwnego, że admin nie daje tego ogłoszenia, pensja niegodna człowieka !!! facmen
|
|
A ty mestenio pewnie jesteś od edukatora tak wychwalasz edukatora a krytykujesz przedszkole . To co jest w przedszkolu to zasługa personelu tam pracującego i kierownictwa tej placówki
|
|
Potrzebuje opinii na temat powyższego salonu? Dokładnie interesują mnie fryzury i upięcia ślubne. Z góry dziękuje za wszelkie informacje! Pozdrawiam!
|
|
poczytajcie komentarze ostrołęczan : http://www.moja-ostroleka.pl/ostroleka-artykul,1346857460,3.html Zazdrośnicy !!! :P :) facmen
|
|
Amelia na Legionów
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |