sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
polski papież nie reagował właściwie

Najciekawszy fakt jest taki, że owa osoba, która najwięcej miała do powiedzenia w sprawie parkingu, nigdy z niego nie korzysta, ponieważ nie posiada samochodu......., ani roweru..., o kole też mi nic nie wiadomo....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: polski papież nie reagował właściwie

we francji pewnie burza...

Gdzie można wyrobić klucze w Łomży?

Ja mieszkałem 6lat w 8 parkowanie to pikus , te koszmarne nauki jazdy to dopiero pień . Nie wiem czemu sie tak uczepili tej ulicy

na ktorejs trzeba to robic

maly to fajnie,ze ci obojetnie co nie?

A to nie są czasem bloki tej biedoty z wojska?

chcialabym

Szukają do opieki nad dzieckiem za całe 250 zł za miesiąc.

hahaha za ile, czy za to mozna wyzyc?

Autor: _maly_ (---.elomza.pl)
Data: 05-09-12 19:51

A to nie są czasem bloki tej biedoty z wojska?
hmmmm co ma biedota do tego powiedz?poza tym tam na wojska nie tylko ludzie biedni mieszkaja maluszku wiec troche zastanow sie nad tym swoim komentarzem...
akurat konfidentami sa zazwyczaj starzy ludzie ktorym wszystko i wszyscy przeszkadzaja..wiem mialam podobna kiedys sytuacje ale na poludniu gdzie od lat po blokiem zawsze parkuja samochody..nigdy nikomu to nie przeszkadzalo do czasu kiedy wprowadzili sie nowi lokatorzy i z nudow po prostu zaczeli dzien dnia na policje dzwonic..

Tak muszę ,bo nie mam aż tak poważnych problemów jak Ty.

szczebiotka takie dziecko to byle czego też nie zje...więc to o to chodzi..Nie dasz mu kaszany i pajdy chleba tylko kanapeczkę ze swieżą szyneczką, dobry serek a do picia soczek... Tych 250zł miesiecznie na to nie starczy - wiem bo sama mam

Tu wojna zawsze trwa... chodzi o to że ludzie z bloku Bernatowicza nie mają gdzie swoich aut parkować wtedy... wy macie przed swoim my przed swoim parking i nie dziw się że ktoś zrobi Ci tu ambaras mieszkam tu 7 lat i na początku jakoś nie ruszało mnie to kto gdzie parkuje ale teraz wQ to okrutnie bo przyjeżdżasz i widzisz jak pół bloku ze stacha i obocznej kamienicy parkuje swe auta a Ty nie masz gdzie...więc daj na luz i po prostu przestrzegaj znaku ZAKAZU który tam jest...nie bez powodu on tam stoi ...

Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga:

http://tortylomza.bloog.pl

i dziecko i pracę wiec wiem co i jak

Wyprane_gacie Niedostosowanie prędkości do warunków panujących??

"Od początku XX wieku wiedziano, że podawanie ludziom niewielkich dawek fluoru sprawia, że są bardziej ulegli i podatni na manipulacje. Gdy więc podczas II wojny światowej hitlerowcy szukali sposobu, by otumanić więźniów obozów koncentracyjnych, zaczęli podawać im duże dawki fluoru w wodzie pitnej. Produkcję fluoru zlecili koncernowi I. G. Farben z Frankfurtu."

Zgodnie z naszą Konstytucją to powinni zbierać oświadczenia tych , którzy CHCĄ uczestniczyć w lekcja religii, a nie oświadczenia tych, którzy nie chcą. To niby nic, a różnica jest wielka bo jeśli nie ma oświadczenia to znaczy, "że chcą", a to jest jaskrawe złamanie prawa. To tak samo "dobrowolne" jak chrzest niemowląt, które nie maja żadnego wpływu na to co z nimi robią i w śwoetle prawa i obyczaju społecznego- jeśli nie ma wyrażonej własnej woli chrztu- to ten sakrament jest nieważny! Jezus chrzcił się jako dorosły, a kościół nawet to prawo zmanipulował i uczynił przymusem.

rudy błazen z druhem

jeszcze czego do wlasnego domu przyprowadzac cudze dziecko, a wiadomo kto w jakich warunkach mieszka

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org